Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Vrtni centar, Koprivnica

Vrtni centar Agro-kuće je mjesto najpovoljnije kupnje i zasigurno najveće ponude artikala za poljoprivredu, vrt, okućnicu i dom.

Vrtni centar Agro-kuće u Koprivnici

Radno vrijeme:

U periodu 09.01.-14.01.2023. ZATVORENO radi INVENTURE i uređenja poslovnice

Ponedjeljak – Subota: 08,00 – 19,00 h

Potražite nas

Adresa: Bjelovarska cesta 34, Koprivnica
Telefon: 048/894-164
eMail: vrtni.centar@agro-kuca.hr

O poslovnici

Vrtni centar je moderno opremljena proizvodno-prodajna lokacija, otvorena u travnju 2015. godine. Od tada se na tržištu konstanstno profilira kao jedan od vodećih partnera u opskrbi materijalima i opremom u poljoprivredi.

Naglasak je stavljen na vlastitu proizvodnju cvijeća i povrtnih sadnica. Proizvodnja se odvija u moderno opremljenim plastenicima velike površine, a tehnologiju i procese nadziru visokostručne djelatnice i djelatnici. U prodajnom prostoru nalazi se i cvjećarna s gift–shopom te odjelom za aranžiranje. Detalje ponude koja Vam je na raspolaganju u našem Vrtnom centru možete razgledati u bogatoj galeriji: SHOWROOM.

Vrtni centar je mjesto povoljne kupnje i najšireg izbora artikala za vrt, okućnicu i dom. Direktni smo uvoznici robe koju nudimo, tako da za Vas imamo pripremljene najbolje i najpovoljnije cijene na tržištu. Ukoliko želite postati naš kupac putem veleprodaje, slobodno nam se javite na navedene kontakte.

Vrtni centar surađuje s mnogim institucijama na području Koprivničko-križevačke županije, ali i mnogo šire. Standardni smo dobavljač materijala i opreme za vrt, okućnicu i dom po cijelom sjeverozapadu Hrvatske. Sudionici smo u mnogobrojnim projektima. Vlastitim prijevozom sposobni smo opskrbiti naše partnere novom i zdravom robom.

Svojom ponudom Vrtni centar pokriva cijelu sezonu pa nas možete posjetiti u bilo koje doba godine, uvijek ćete naći nešto za Vaše potrebe.