Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Uvjeti korištenja

Dobrodošli na www.agro-kuca.hr.

Prilikom naručivanja proizvoda iz našeg Kataloga, vi pristajete na naše uvjete kupnje.

Naši podaci

Tvrtka: AGRO-KUĆA proizvodnja, trgovina i usluge, d.o.o.

Sjedište: Braće Radić 47, 48000 Koprivnica, Hrvatska

Tvrtka upisana u registar Trgovačkog suda u Bjelovaru, 21.05.1991.

Osnivač, član uprave i direktor: Slađana Fegeš, zastupa društvo samostalno i bez ograničenja.

Temeljni kapital: 367.200,00 kuna (48.735,82 €), uplaćen u cijelosti

MBS: 010030222

OIB: 12376798221

Poslovni račun IBAN br. HR3323860021100503185, otvoren kod Podravske banke d.d., Koprivnica

Opće odredbe uvjeta prodaje

 1. Nositelj svih prava na internet stranici www.agro-kuca.hr je trgovačko društvo AGRO-KUĆA proizvodnja, trgovina i usluge, d.o.o. Korištenjem usluge kupnje putem odabira iz Kataloga te servisa na www.agro-kuca.hr smatra se da su potrošači u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima prodaje (u daljnjem tekstu: Uvjeti), te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju.
 2. Ovi Uvjeti primjenjuju se na prava i obveze koja se odnose na kupnju proizvoda putem odabira iz Kataloga poduzeća AGRO-KUĆA proizvodnja, trgovina i usluge, d.o.o. te prava i obveze koje proizlaze iz sklapanja Ugovora o prodaji na daljinu (u daljnjem tekstu: Ugovor) između potrošača kao krajnjeg kupca i AGRO-KUĆA proizvodnja, trgovina i usluge, d.o.o., smatraju se sastavnim dijelom takvih ugovora, a u odnosu na uvjete i način naručivanja proizvoda, cijene proizvoda, načina plaćanja, jamstva, reklamacija i povrata, dostave, zaštite tajnosti osobnih podataka i druga pitanja vezana uz korištenje online kupnje.
 3. Korisnike upućujemo da se prije same kupovine upoznaju sa ovim Uvjetima te da iste redovno provjeravaju, kako bi bili upoznati sa svim pravima i obvezama.
 4. Ugovor o kupoprodaji proizvoda između Kupca i Prodavatelja zaključen je trenutkom narudžbe proizvoda.
 5. Putem www.agro-kuca.hr moguće je izvršiti kupnju proizvoda samo na području Republike Hrvatske što podrazumijeva i eventualnu dostavu kupljenih proizvoda isključivo na istom području.
 6. Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Za postupanje suprotno ovoj odredbi Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost.
 7. Korisnici www.agro-kuca.hr dužni su dati točne, važeće i potpune osobne podatke prilikom ispunjavanja obrasca narudžbe, a suprotno postupanje ovlašćuje Prodavatelja da uskrati takvom korisniku pristup ili ostvarenje svih ili dijela usluga koje nudi www.agro-kuca.hr.
 8. Prodavatelj je ovlašten, bez prethodne obavijesti, mijenjati sadržaj ovih Općih uvjeta, asortiman proizvoda, cijene istih, druge podatke vezane uz objavljeni Katalog kao i sav ostali sadržaj www.agro-kuca.hr zbog čega su Korisnici dužni prilikom svake posjete web stranici pregledati sadržaj iste. Suprotno postupanje oslobađa Prodavatelja bilo kakve odgovornosti. Navedene promjene stupaju na snagu objavom na stranici www.agro-kuca.hr.
 9. Prodavatelj zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda koje su postavljene prema informacijama od strane proizvođača.
 10. AGRO-KUĆA proizvodnja, trgovina i usluge, d.o.o. sve materijale, fotografije i tekst postavlja na web stranicu u dobroj namjeri kako bi kupcu olakšali odabir prilikom kupovine. AGRO-KUĆA proizvodnja, trgovina i usluge, d.o.o. ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

Kupnja odabirom iz Kataloga – sklapanje i raskid ugovora o prodaji

Ovi Uvjeti kao i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz informacije o određenim proizvodima predstavljaju ponudu AGRO-KUĆA proizvodnja, trgovina i usluge, d.o.o. za sklapanje Ugovora te korisnik kao kupac svojim zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima iste prihvaća čime se smatra da je zaključen ugovor između kupca i AGRO-KUĆA proizvodnja, trgovina i usluge, d.o.o., a prema uvjetima prodaje navedenim u ovim Uvjetima.

Kupci u veleprodaji

 1. Odabranim kupcima i poslovnim partnerima u veleprodaji dodijeljen je Korisnički paket s korisničkim imenom i lozinkom za pregled ponude u Katalogu. Pomoću njega oni se mogu prijaviti u sustav i pregledavati robu i cijene. Istaknute cijene su maloprodajne (s uključenim PDV-om). Na istaknute cijene primjenjuju se komercijalni uvjeti (rabat i sl.) dogovoreni s pojedinim kupcem. Svi kupci u veleprodaji su prethodno upoznati s navedenim kriterijima, a potrebni podaci za prijavu (login) su im isporučeni elektronskom poštom. Prilikom ispunjavanja obrasca narudžbe kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.
 2. Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupovina odabranog proizvoda ili usluge putem www.agro-kuca.hr i pripadajućeg istaknutog Kataloga uz plaćanje odgovarajuće naknade – cijene toga proizvoda  ili usluge. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem:  narudžbe putem predmetnog sustava, telefona s ljudskim posredovanjem, komunikacije elektronskom poštom.
 3. Kupac je ovlašten izabrati mogućnost da ga Prodavatelj informira o novim proizvodima, proizvodima na akciji sl..
 4. Proizvodi koje je moguće kupiti oglašeni su na www.agro-kuca.hr  a uz svaki proizvod navedeni su podaci o specifikaciji proizvoda i cijeni. Maloprodajne cijene (vidi točku 1) su navedene za svaki proizvod, a na prikazanim artiklima gdje ih nema, informacije o njima dobivaju se na upit.
 5. Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podaci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.
 6. Odabir željenog proizvoda vrši se  spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Košarica“. Ukoliko Kupac izvrši odabir proizvoda koji je, u međuvremenu prodan tada će Prodavatelj kontaktirati kupca radi dogovora o daljnjem postupanju (povrat eventualno uplaćenog iznosa, kupnja drugog proizvoda ili isporuka proizvoda iste vrste kada ga Prodavatelj pribavi od svojih dobavljača). Prodavatelj, osim netom navedene obveze, ne odgovara Kupcu u opisanom slučaju po bilo kojoj osnovi.
 7. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV). Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Kreni na plaćanje“, a sustav ga dalje automatski vodi do funkcionalnosti na kojoj je potrebno potvrditi podatke koje je kupac dao prilikom narudžbe, adrese dostave,  potvrditi ili eventualno izmijeniti dostavu računa. Uneseni podaci podliježu zaštiti privatnosti navedenima u rubrici Pravila privatnosti.
 8. Po izvršenju naprijed navedenih koraka odabira putem Kataloga, Korisnik dobiva uputu: “Upit za ponudu je informativnog tipa. Nakon što zaprimimo vašu narudžbu povratno ćemo vas kontaktirati s više informacija. Potom sustav automatski vodi Kupca na funkcionalnost „Naručite“, a na kojoj se nalaze podaci o broju narudžbe, načinu dostave, plaćanju  kao i obavijest o odaslanju potvrdnog maila koji sadrži Ponudu prodaje odabranih proizvoda te obavijest o e-mail adresi i  broju telefona putem kojeg Kupac može dobiti sve potrebne informacije.
 9. Službeni dokument otpreme i proizašlog financijskog terećenja Kupca (otpremnica, račun) za odabranu/naručenu robu kreira se u poslovnom informatičkom sustavu Prodavatelja te isporučuje Kupcu s robom.

Kupci iz maloprodaje

 1. Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupovina odabranog proizvoda ili usluge putem www.agro-kuca.hr i pripadajućeg istaknutog Kataloga uz plaćanje odgovarajuće naknade – cijene toga proizvoda  ili usluge. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem:  telefona s ljudskim posredovanjem, komunikacije elektronskom poštom.
 2. Proizvodi koje je moguće kupiti oglašeni su na www.agro-kuca.hr  a uz svaki proizvod navedeni su podaci o specifikaciji proizvoda. Na prikazanim artiklima gdje ih nema, informacije o njima dobivaju se na upit. Cijene artikala kupcima iz maloprodaje nisu vidljive, informacije o njima dobivaju se na upit.
 3. Narudžbe od kupaca u maloprodaji zaprimaju se na mail adresu vrtni.centar@agro-kuca.hr. Istim kanalom se postavljaju upiti za određene artikle koji kupca zanimaju. Prilikom narudžbe kupac je dužan navesti i točan naziv artikla i količinu željenih artikala. Obvezno navesti puno ime i prezime, točnu adresu i broj mobitela zbog kontakta prilikom preuzimanja. Dostava se vrši kurirskom službom s kojom prodavatelj ima ugovor o suradnji, cijena prijevoza ovisi o adresi primatelja/kupca, a van ljetne sezone može biti neznatno skuplja od prijevoza u sezoni. Plaća se kod preuzimanja pošiljke.
 4. Zbog obostranog zadovoljstva te opisanih uvjeta, transakcije za kupce iz maloprodaje prodavatelj ne podrazumijeva klasičnu online kupovinu nego ju tretira kao kupnju iz maloprodaje uz naplatu usluge dostave pa je naknadne reklamacije spreman uvažiti isključivo u slučaju razumnih objektivnih okolnosti.

Cijena

 1. Cijene proizvoda su maloprodajne. Cijene proizvoda i cijene dostave izražene su u eurima te je u istima sadržan pripadajući PDV. Prodavatelj istaknute cijene ažurira na dnevnoj bazi zbog čega postoji mogućnost da cijene u trgovini budu različite od cijena na www.agro-kuca.hr no sve navedene cijene vrijede za kupovinu odabirom iz Kataloga neovisno o eventualnoj cijeni za isti proizvod u trgovini.
 2. Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati cijene isključivo za artikle/usluge objavljene u Katalogu. Također, Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode, kao i za određeni način plaćanja. Navedene pogodnosti mogu biti isključive za kupovinu putem odabira iz Kataloga što će kupcu biti naznačeno prije same kupovine.
 3. Neovisno od prethodne točke ovih Općih uvjeta, sva naručena roba biti će isporučena po cijenama koje su vrijedile pri izradi Ponude.

Plaćanje

Plaćanje kupljenih proizvoda kupac može izvršiti virmanskom uplatom i pouzećem:

– virmanom – jednokratno

– pouzećem – jednokratno gotovinom po primitku pošiljke na dogovorenu adresu.

Virmansko plaćanje se smatra potvrđenim u trenutku primitka uplate na poslovni račun Prodavatelja.

Dostava

 1. Proizvode koji su plaćeni sukladno dostavljenoj ponudi biti će isporučeni Kupcu u roku koji je dogovoren međusobnom neposrednom komunikacijom prije ili za vrijeme kreiranja Upita/Narudžbe. Ukoliko želite dogovoriti odgovarajući termin dostave, molimo Vas da to napišete pod NAPOMENA, kako bi mogli Vašu želju na pravilan način obraditi i dogovoriti uvjete.
 2. Dostavu vrši Prodavatelj sredstvima vlastitog transporta, angažiranjem dostavne kurirske službe o trošku kupca, ili su kupac sam osigurava prijevoz. Cijena i uvjeti dostave određeni su važećim cjenikom Prodavatelja ili, u slučaju angažmana, dostavne kurirske službe. O financijskim pristojbama se možete informirati kod Prodavatelja ili, u slučaju angažmana, službenim komunikacijskim i informativnim kanalima dostavne kurirske službe.
 3. Proizvode koji su plaćeni sukladno dostavljenoj ponudi biti će isporučeni Kupcu u dogovorenom roku, računajući od dana narudžbe i/ili uplate. U slučaju da Kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.
 4. Prilikom preuzimanja dostavljenog proizvoda, Kupac je dužan pregledati isporučeni proizvod i u slučaju vidljivog oštećenja ima pravo odbiti preuzimanje istog te tražiti isporuku neoštećenog proizvoda.
 5. U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće Kupac ima pravo na raskid ugovora, povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.
 6. Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod (korisnički priručnik i jamstveni list ukoliko postoji za kupljeni proizvod), račun.
 7. Cijene dostave u slučaju angažmana prijevoza Prodavatelja dogovaraju se međusobnom neposrednom komunikacijom prije ili za vrijeme kreiranja Upita/Narudžbe i podrazumijeva se da su sastavni dio pojedinog Upita/Narudžbe.
 8. Dostava se vrši samo na području Republike Hrvatske.

Reklamacija, povrat i zamjena proizvoda

Na temelju Zakona o zaštiti potrošača članak 43. stavak 2. obavještavamo kupce o odgovornosti prodavatelja u slučaju materijalnih nedostataka proizvoda prilikom sklapanja ugovora na daljinu (internet kupovina).

Materijalni nedostaci za koje prodavatelj odgovara

(1) Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke stvari koje je ona imala u trenutku prijelaza rizika na kupca, bez obzira je li mu to bilo poznato.

(2) Prodavatelj odgovara i za one materijalne nedostatke koji se pojave nakon prijelaza rizika na kupca ako su posljedica uzroka koji je postojao prije toga.

(3) Predmnijeva se da je nedostatak koji se pojavio u roku od šest mjeseci od prijelaza rizika postojao u vrijeme prijelaza rizika, osim ako prodavatelj ne dokaže suprotno ili suprotno proizlazi iz naravi stvari ili naravi nedostatka.

(4) Ne odgovara se za neznatan materijalni nedostatak.

Kad postoje materijalni nedostaci?

Nedostatak postoji:

1) ako stvar nema potrebna svojstva za svoju redovitu uporabu ili za promet,

2) ako stvar nema potrebna svojstva za posebnu uporabu za koju je kupac nabavlja, a koja je bila poznata prodavatelju ili mu je morala biti poznata,

3) ako stvar nema svojstva i odlike koje su izrijekom ili prešutno ugovorene, odnosno propisane,

4) kad je prodavatelj predao stvar koja nije jednaka uzorku ili modelu, osim ako su uzorak ili model pokazani samo radi obavijesti,

5) ako stvar nema svojstva koja inače postoje kod drugih stvari iste vrste i koja je kupac mogao opravdano očekivati prema naravi stvari, posebno uzimajući u obzir javne izjave prodavatelja, proizvođača i njihovih predstavnika o svojstvima stvari (reklame, označavanje stvari i dr.),

6) ako je stvar nepravilno montirana pod uvjetom da je usluga montaže uključena u ispunjenje ugovora o prodaji,

7) ako je nepravilna montaža posljedica nedostataka u uputama za montažu.

Ako je kupac na temelju izjava proizvođača ili njegova predstavnika očekivao postojanje određenih svojstava stvari, nedostatak se ne uzima u obzir ako prodavatelj nije znao niti morao znati za te izjave, ili su te izjave bile opovrgnute do trenutka sklapanja ugovora ili one nisu utjecale na odluku kupca da sklopi ugovor.

Nedostaci za koje prodavatelj ne odgovara

(1) Prodavatelj ne odgovara za nedostatke ako su u trenutku sklapanja ugovora bili poznati kupcu ili mu nisu mogli ostati nepoznati.

(2) Smatra se da nisu mogli ostati nepoznati kupcu oni nedostaci koje bi brižljiva osoba s prosječnim znanjem i iskustvom osobe istog zanimanja i struke kao kupac mogla lako opaziti pri uobičajenom pregledu stvari.

(3) Odredba stavka 2. ovoga članka ne primjenjuje se na ugovore koje fizička osoba kao kupac sklapa izvan svoje gospodarske ili profesionalne djelatnosti s fizičkom ili pravnom osobom koja kao prodavatelj djeluje u okviru svoje gospodarske ili profesionalne djelatnosti (potrošački ugovor).

(4) Ali prodavatelj odgovara i za nedostatke koje je kupac mogao lako opaziti ako je izjavio da stvar nema nikakve nedostat­ke ili da stvar ima određena svojstva ili odlike.

Pregled stvari i vidljivi nedostaci

(1) Kupac je dužan primljenu stvar na uobičajeni način pregledati ili je dati na pregled, čim je to prema redovitom tijeku stvari moguće, i o vidljivim nedostacima obavijestiti prodavatelja u roku od osam dana, a kod trgovačkog ugovora bez odgađanja, inače gubi pravo koje mu po toj osnovi pripada.

(2) Kad je pregled izvršen u nazočnosti obiju strana, kupac je dužan svoje primjedbe zbog vidljivih nedostataka priopćiti prodavatelju odmah, inače gubi pravo koje mu po toj osnovi pripada.

(3) Ako je kupac otpremio stvar dalje bez pretovara, a prodavatelju je pri sklapanju ugovora bila poznata ili morala biti poznata mogućnost takve daljnje otpreme, pregled stvari može biti odgođen do njezina prispijeća u novo odredišno mjesto, i u tom slučaju kupac je dužan prodavatelja obavijestiti o nedostacima čim je po redovitom tijeku stvari mogao za njih doznati od svojih klijenata.

(4) Kod potrošačkih ugovora potrošač kao kupac nije obvezan pregledati stvar niti je dati na pregled, ali je obvezan obavijestiti prodavatelja o postojanju vidljivih nedostataka u roku od dva mjeseca od dana kad je otkrio nedostatak.

Skriveni nedostaci

(1) Kad se nakon primitka stvari od strane kupca pokaže da stvar ima neki nedostatak koji se nije mogao otkriti uobičajenim pregledom prilikom preuzimanja stvari, kupac je dužan, pod prijetnjom gubitka prava, o tom nedostatku obavijestiti prodavatelja u roku od dva mjeseca računajući od dana kad je nedostatak otkrio, a kod trgovačkog ugovora – bez odgađanja.

(2) Prodavatelj ne odgovara za nedostatke koji se pokažu pošto proteknu dvije godine od predaje stvari, a kod trgovačkog ugovora šest mjeseci.

(3) Kod prodaje rabljenih stvari ugovorne strane mogu ugovoriti rok od jedne godine, a kod trgovačkih ugovora i kraći rok.

(4) Ugovorom se mogu produljiti rokovi iz stavka 2. i 3. ovoga članka.

Raskid ugovora i povrat

 1. Prije samog sklapanja Ugovora, korisnik ima mogućnost pregledati Uvjete klikom na link koji se nalazi na dnu svake stanice pod ” Uvjeti korištenja” (obavijest iz članka 57. st. 1. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine NN 41/2014, Narodne novine NN 110/15), ovi Uvjeti te obavijest o pravu korisnika na jednostrani raskid Ugovora s obrascem za jednostrani raskid Ugovora iz članka 61. st. 1. i 2. Zakona o zaštiti potrošača.)
 2. Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke zadnjeg proizvoda iz narudžbe.
  Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete zatražiti od Prodavatelja.
 3. Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti AGRO-KUĆA proizvodnja, trgovina i usluge, d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka.
 4. Izjavom poslanom poštom (na Tvrtka: AGRO-KUĆA proizvodnja, trgovina i usluge, d.o.o., Braće Radić 47, 48000 Koprivnica, telefaksom na 048/642-003 ili elektroničkom poštom na narudzbe@agro-kuca.hr, u kojoj je potrebno navesti: Broj računa, datum računa, ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, i broj transakscijskog računa.
 5. Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat novca koji je od njega primljen, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada AGRO-KUĆA proizvodnja, trgovina i usluge, d.o.o. zaprimi korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora, osim ukoliko je korisnik odabrao drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koja je ponuđena. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je korisnik izvršio uplatu. U slučaju da korisnik pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca AGRO-KUĆA proizvodnja, trgovina i usluge, d.o.o. može izvršiti tek nakon što mu roba bude vraćena ili nakon što mu bude dostavljen dokaz da je roba poslana nazad.
 6. Korisnik je dužan robu predati ili je poslati na adresu AGRO-KUĆA proizvodnja, trgovina i usluge, d.o.o., Braće Radić 47, 48000 Koprivnica bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je tvrtki AGRO-KUĆA proizvodnja, trgovina i usluge, d.o.o., uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora.
 7. Izravne troškove povrata robe korisnik mora snositi sam. Korisnik se moli da prije raskida Ugovora nazove na broj telefona 048/642-003 ili se javi na agrokuca@agro-kuca.hr kako bi mu bio objašnjen postupak vraćanja robe.
 8. Korisnik je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.
 9. Ako je na zahtjev korisnika izvršavanje usluge započelo tijekom roka za jednostrani raskid Ugovora, korisnik je dužan platiti Dobar partner d.o.o. iznos koji je razmjeran onom što je isporučeno do trenutka kada je korisnik obavijestio Dobar partner d.o.o. o jednostranom raskidu Ugovora.

Zaštita osobnih podataka

 1.  Prodavatelj prikuplja osobne podatke Kupaca samo u mjeri koji su nužni za ispunjenje svoje obveze, za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te dostavu promotivnih materijala, unaprijeđenje odnosa sa Kupcima te radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu.
 2. Prodavatelj se obvezuje štiti osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca. (osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda) Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Prodavatelj po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca.
 3. Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka.

Kontakti

Za sve informacije, pohvale, primjedbe, reklamacije kao i svake druge obavijesti Kupci se mogu obratiti Prodavatelju na:

Adresu: AGRO-KUĆA proizvodnja, trgovina i usluge, d.o.o., Braće Radić 47, 48000 Koprivnica 642-003

Telefon: +385 48 642-003

Faks: +385 48 642-003

e-mail:  agrokuca@agro-kuca.hr