Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Advent i Božić u Vašem domu

Advent i Božić su zajednički uistinu posebno razdoblje kada dajemo najbolje od sebe ali i zbrajamo rezultate godine na izmaku. Ono što dodatno obilježava ovaj period je običaj darivanja. Upravo to je i razlog za posjetu Vrtnom centru Agro-kuće.

Nudimo najveći izbor dekorativnih artikala po najpovoljnijim cijenama. Adventske aranžmane i vijence izrađujemo sami u našoj cvjećarni.

Advent i Božić – sav asortiman na jednom mjestu

Prigodne dekoracije, ukrasi, LED-program i još mnogo više, samo su dio asortimana koji možete naći kod nas, dakle sve na jednom mjestu. Dio ponude možete unaprijed razgledati u našem Katalogu ovdje, a još mnogo više artikala pronađite posjetom Vrtnom centru. Pogledajte bogatu galeriju fotografija:

Asortiman obnavljamo svake sezone, što znači da ćete kod nas pronaći samo moderne dekoracije. U veleprodaji nudimo izdašne popuste pa je kupnja kod nas isplativa. Direktni smo uvoznici robe tako da nema posrednika i dodatnih troškova. Vlastitim prijevozom možemo Vam i dostaviti robu za kupnju u veleprodaji, ovisno o dogovoru.

U našem poklon-dućanu pronađite najljepše aranžmane za Vaš dom. Svi dekorativni detalji koji nam služe za izradu aranžmana također su u prodaji u našem Vrtnom centru. Vrtni centar Agro-kuće radi od ponedjeljka do subote od 08,00 do 20,00 sati a nalazimo se na dobro poznatoj adresi Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici. Pratite profil Agro-kuće na Facebook-u i doznajte na vrijeme sve novosti iz naše ponude.

Tagovi: #UREĐENJE ŽIVOTNOG PROSTORA