Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Agro-kuća je naše ime, poljoprivreda je naš posao

Objavljeno, 06.07.2019.

#

Agro-kuća je poznato ime na tržištu opskrbe poljoprivrednim repromaterijalom više od tri desetljeća. Upravo pregledavate web stranicu našeg poduzeća. Započnimo ovim putem naše prijateljstvo, a pratite nas i kroz naš profil na društvenoj mreži. Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe.

Za sve upite oko artikala iz našeg prodajnog asortimana kontaktirajte nas na e-mail agrokuca.vrtnicentar@gmail.com ili na telefonski broj 048/894-164.

Poslujemo na nekoliko lokacija:

Vrtni centar
Poljoapoteka Koprivnica
Veleprodaja poljoprivrednog repromaterijala Peteranec

Agro-kuća Vam nudi iz vlastite proizvodnje mnoge ljetnice, trajnice te niz drugih atraktivnih biljki, a također i presadnice povrća. U prodaji imamo i sobne biljke, ukrasno grmlje, sadnice voća, egzotične biljke te mnogo više. Prodajno-proizvodna lokacija Vrtni centar koja se nalazi u Koprivnici, na adresi Bjelovarska cesta 34, neizostavna je destinacija mnogih kupaca u ovom dijelu Hrvatske. U sklopu objekta imamo i velike proizvodne plastenike te moderno opremljenu cvjećarnu.

Sve aktualnosti iz naše ponude redovno objavljujemo, pregledajte ovdje.

STANDARDNA PONUDA

U našoj bogato opremljenoj poslovnici u Koprivnici pronađite širok izbor zaštitnih sredstava, gnojiva, stočne hrane, sjemena, alata i pomoćne opreme za poljoprivredu. Za poljoprivrednike s većim opsegom proizvodnje i poslovanja imamo modernu veleprodajnu poslovnicu u mjestu Peteranec nadomak Koprivnice gdje se možete opskrbiti svim potrebnim materijalima za Vašu djelatnost. Lokacija je opremljena bogatim skladišnim prostorom.

POSTANIMO PARTNERI

Poslušajte o našoj ponudi, javite nam se

Konstantno obnavljamo našu ponudu i nastojimo biti u korak s potražnjom na tržištu. Sukladno tome, tražimo ozbiljne poslovne partnere, proizvođače i dobavljače koji su dorasli zahtjevima profesionalnog poslovanja u svijetu poljoprivrede. Ukoliko želite postati naš partner – slobodno nam se javite.

Tagovi: #Ponuda