Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Apartmani za ljetovanje na popustu

Objavljeno, 28.05.2020.

#

Apartmani za ljetovanje se nalaze u apartmanskim objektima Plima i Vila Martin u mjestu Srima nadomak Vodica i Šibenika. Srima je povezana s Vodicama, a do Šibenika imate tek par minuta lagane vožnje. Apartmani su izvrsno pozicionirani. Do šljunčane plaže i nebesko plavog mora djeli vas tek nekoliko koraka ugodne šetnje.

Super ponuda za ljetovanje

Apartmani za ljetovanje

Agro-kuća Vam nudi najudobniji smještaj tijekom Vašeg boravka. Plaža i turistički sadržaji prilagođeni su obiteljskom odmoru u mirnom i opuštajućem okruženju. Na raspolaganju Vam je ukupno 14 vrhunski opremljenih apartmana različite veličine za koje Vam nudimo povoljne cijene prilagođene današnjem vremenu. Odobravamo i extra-popuste do čak 20% ako u razdoblju do 15. lipnja rezervirate svoj termin. Ne propustite ovu priliku i provedite prekrasan odmor u apartmanima Agro-kuće na šibenskoj rivijeri.

Rezervacije i cijene

Za dostupne termine, cijene te ostale informacije i pogodnosti upitajte direktno na mail plima.srima@gmail.com. Ne propustite ovu priliku i nazovite što prije na mobitel 098 361 401. Provedite prekrasan odmor u apartmanima koprivničke Agro-kuće na šibenskoj rivijeri.

CIJENE

Sadržaji

Srima je malo turističko naselje, u predgrađu Vodica na svega 15 min relaksirajuće šetnje uz uređenu šetnicu koja je prepuna zanimljivih sadržaja. Uz obližnje kafiće, restorane i trgovine, možete se zabaviti u obližnjem luna parku, velikom toboganu kao i iznajmiti adrenalinske čarolije (parasailing, jet-ski, vodeni park, banana…), a naravno tu su i razni sportski sadržaji. Noćni život i provod u Vodicama vrlo je raznolik i nadaleko poznat. CMC festival, Vodičke noći, Makina, Hookah bar, Hacijenda samo su dio ljetne razigranosti i razonode, a na dovoljnoj udaljenosti da ne remete miran san i odmor.

Tagovi: #Ponuda