Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Aranžmani, lampaši, rezano cvijeće

Objavljeno, 22.10.2019.

#

Aranžmani, lampaši, rezano cvijeće i ostali sezonski artikli u ovom razdoblju su roba visoke potražnje. Neka Vrtni centar koprivničke Agro-kuće bude mjesto Vaše kupnje u danima kad ćemo se s poštovanjem prisjetiti naših najmilijih koji više nisu s nama.

Poslušajte o našoj ponudi, opskrbite se na vrijeme

Pronađite kod nas veliki zbor elegantnih aranžmana od rezanog cvijeća u slobodnoj prodaji u velikom rasponu cijena od 59,00 kuna pa naviše. Naravno, na Vama je samo da nas posjetite ovih dana te izaberete. Aranžmani, lampaši, rezano cvijeće te ostali aktualni artikli, uz najveći izbor, ujedno u Vrtnom centru imaju i najpovoljnije cijene. Adresa Vam je dobro poznata – Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici.

Pravo je vrijeme i za kupnju prekrasnih biljaka iz naše vlastite proizvodnje, a posebno izdvajamo krizanteme i multiflore u teglama, koje su u ovom razdoblju neizostavni dekorativni detalj – potražite ih kod nas u najvećoj paleti boja i po najpovoljnijim cijenama.

PRIGODNA PONUDA SEZONSKIH ARTIKALA

Posjetite nas i uvjerite se u najveću ponudu plastičnih i staklenih lampaša i LED tinjalica za groblja.

Za kreativce imamo najveći izbor repromaterijala za samostalnu izradu aranžmana: posudice, podloške, mrežice, spužve te mnoštvo prigodnih jesenskih ukrasa…

Kod nas kupite i rezane krizanteme, špine, ukrasne grane i lišće.

Naravno, ovo je tek dio naše bogate ponude. Kod nas odaberite nešto iz široke palete dekorativnog kamenja u pakiranjima od 25 kg.

POSJETITE NAS OVIH DANA

Pronađite sve na jednom mjestu u Vrtnom centru Agro-kuće, naša adresa je: Bjelovarska cesta 34 Koprivnica. Za Vas smo maksimalno prilagodili radno vrijeme: radimo od ponedjeljka do subote od 08,00 do 20,00 sati. Važno je za napomenuti da na dan Svih svetih 01. studenoga Vrtni centar neće raditi. Zato Vas pozivamo da na vrijeme posjetite naš Vrtni centar u Koprivnici i opskrbite se.

PRATITE NAS I DALJE I KUPUJTE POVOLJNO

U cilju prilagodbe potrebama tržišta i rastuće potražnje putem interneta, na našoj stranici smo ugradili Katalog proizvoda putem kojeg vrlo jednostavnim pretraživanjem možete u grupama i podgrupama istražiti dio našeg asortimana, a sve objave možete pratiti i na našem profilu na Facebooku. Postanite naš prijatelj i partner.

Tagovi: #Ponuda