Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Aranžmani od rezanog cvijeća

Objavljeno, 27.10.2020.

#

Aranžmani od rezanog cvijeća najbolji su u Vrtnom centru. Imamo bogatu ponudu, vrijedi nas posjetiti. Radimo od ponedjeljka do subote od 08,00 do 20,00 sati

Poslušajte o našoj ponudi

Dostojno obilježite ovo razdoblje, sve pronađite u Vrtnom centru Agro-kuće. Naša adresa je Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici, a radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 08,00 do 20,00 sati.

Aranžmani u slobodnoj prodaji

Povezanost blagdana Svih svetih i Dušnog dana dobra je prilika za razmišljanje o vječnosti. Posjećujemo posljednja počivališta naših najmilijih i odajemo im dužnu počast. Zato će prekrasni aranžmani od rezanog cvijeća u ovom razdoblju u Vrtnom centru biti u slobodnoj prodaji. Prilagodili smo paletu veličina i cijena pa nitko neće imati poteškoća s izborom. Izrađujemo ih u našoj vlastitoj cvjećarni. Narudžbe za izradu više ne primamo, ali kod nas iz slobodne prodaje odaberite najljepše i najpovoljnije.

U prodaji imamo krizanteme u tegli, multiflore, ciklame, maćuhice i ostale biljke, sve iz naše vlastite proizvodnje.

Cijenu maćuhica snizili smo na samo 2,50 kune.

Kvalitetni dekorativni kamen u vrećama od 25 kilograma, raznih dimenzija, sitni i krupni već od 30,90 kn za vreću. Također, i aranžmani od umjetnog cvijeća su u slobodnoj prodaji.

Imamo velik izbor spužvi, mrežica, podložaka, umjetnog cvijeća i potrošnog materijala za izradu aranžmana! Lampaši i tinjalice su uobičajen dio našeg asortimana u ovom razdoblju.

Sve na jednom mjestu

Sve ovo znači da sve što Vam treba možete nabaviti na jednom mjestu. Važno je to, pogotovo u svjetlu svih mjera koje proaktivno provodimo kako bismo se zaštitili od aktualne pandemije uzrokovane Corona virusom.

Tagovi: #Aktualno