Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Atraktivno sniženje cijena u kolovozu

Objavljeno, 03.08.2019.

#

Atraktivno sniženje cijena traje tijekom cijelog kolovoza za odabrane artikle u Vrtnom centru Agro-kuće.

Poslušajte nešto o našem atraktivnom sniženju cijena

Uz 10 % popusta nabavite kvalitetne kante za zalijevanje raznih zapremnina, klopke za ose, ručne prskalice od pola litre za biljke, cjelokupni dječji program igračaka za plažu i zabavu, obiteljske bazene velikih dimenzija i još mnogo više.
Ako se tek spremate na ljetovanje ili želite pripremiti zabavu u svojem dvorištu potražite veliki izbor ljetnih artikala uz 10 % popusta na blagajni.
Ponuda traje do kraja kolovoza ili do rasprodaje zaliha pa požurite na dobro poznatu adresu: Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici.

UVJERITE SE U RAZNOLIKOST NAŠE PONUDE


Ovo atraktivno sniženje cijena nije sve. U Vrtnom centru Agro-kuće možete naći i najveći izbor svilenih aranžmana izrađenih u našoj cvjećarni. Na aranžmane ne nudimo popust na blagajni, ali Vi znate da su cijenom vrlo povoljni kao i uvijek.

O LJETNOM SNIŽENJU

Ponudu artikala na koje su snižene cijene prilagodili smo ljetnoj sezoni. Posjetom Vrtnom centru tako ćete moći odabrati kvalitetni obiteljski bazen za osvježenje i razonodu cijele obitelji. Tu su i različiti setovi igračaka za more i plažu namijenjeni djeci te suncobrani koji su posebno dizajnirani za pričvršćivanje na rukohvat stolice ili ležaljke. Za ljetne radove i aktivnosti u vrtu, nudimo ručne prskalice, kante za zalijevanje te mamce za ose i druge leteće insekte. Pogledajte dio ponude artikala za koje imate 10% popusta za kupnju na blagajni:

Tagovi: #Ponuda