Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Berba je lakša uz artikle iz Agro-kuće

Objavljeno, 06.09.2021.

#

Berba je važan postupak u proizvodnom procesu od grožđa do vina. Zato se želite dobro pripremiti. To je razlog za posjetu poljoapotekama Agro-kuće. Imamo na raspolaganju sav materijal za vinogradarstvo i podrumarstvo.

Berba je u pripremi

U ovom razdoblju mnogi se pripremaju za berbu grožđa. U našim poljoapotekama možete nabaviti sav materijal za kvalitetno obavljanje ove aktivnosti. Preparati i oprema za podrumarstvo također su dio naše standardne ponude.

Prije berbe trebamo obratiti posebnu pažnju na nekoliko osnovnih detalja. Potrebno je čišćenje svih prostorija, strojeva i posuda. Ukoliko je dodatno potrebno, nabavimo posude za berbu koje osiguravaju da ne dođe do oštećenja grožđa prilikom transporta do podruma. Odgovarajuće škare za berbu su neophodan alat za dobro obavljen posao. Važna stavka je i nabava odgovarajućeg sumpornog sredstva namijenjenog za upotrebu u vinarstvu, s kojim ćemo zaštiti grožđe, odnosno mošt od kvarenja. Trebamo se opskrbiti i odgovarajućim selekcioniranim kvascima primjerenima sorti, odnosno tipu vina koji želimo dobiti.
Za bistrenje (taloženje) mošta nabavimo odgovarajuća enološka sredstva. Odabir sredstva i koncentracija istog ovisi o sorti, stupnju zrelosti, zdravstvenom stanju grožđa, načinu prerade, itd.

Poljoapoteke Agro-kuće

Sav materijal za vinogradarstvo i podrumarstvo nabavite u Agro-kući. Imamo vrlo dugu tradiciju opskrbe svim materijalom u poljoprivredi pa možemo odgovoriti na sve Vaše zahtjeve. S Vama smo već 30 godina i znamo prepoznati Vaše potrebe. Posjetite naše poljoapoteke s povjerenjem. Nalazimo se u Koprivnici i Sigecu. Veleprodajna poslovnica nalazi se u Peterancu.

Pogledajte mali izbor iz foto-galerije:

Tagovi: #Aktualno