Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Betonske tegle, dekoracije i mnogo više u Vrtnom centru Agro-kuće

Objavljeno, 04.05.2020.

#

Betonske tegle, dekoracije i još mnogo više upravo je u novoj ponudi Vrtnog centra Agro-kuće. Direktni smo uvoznici mnogih artikala pa tako i ove nove robe koja je u velikoj mjeri prigodna za nadolazeće razdoblje. Napominjemo da je ovo samo dio ponude, za sve ostalo najbolje je osobno doći u naš Vrtni centar na adresi Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici.

Betonske tegle raznih dimenzija

Zaprimili smo novu pošiljku robe, iz koje odmah vrijedi izdvojiti betonske tegle. Uz već postojeću ponudu, sada imamo i nekoliko novih atraktivnih artikala. Imamo ih u raznim veličinama pa ih možete smjestiti u prostor ovisno o dimenzijama. S obzirom da se dolaskom ljetnog vremena aktivnosti sele u vanjske prostore, ove tegle su pravi hit! U standardnoj ponudi su i vrtni patuljci, vrtna fontana s LED osvjetljenjem te dekorativni nosači za tegle s cvijećem. To je naravno tek manji dio onoga što kod nas možete naći.

Supstrati i gnojiva

Osim betonskih tegli, supstrati i gnojiva u našoj su redovnoj ponudi, a najveći izbor možete pronaći u našem Vrtnom centru. Za najbolji rast i cvatnju Vaših pelargonija i ostalih ljetnica, nabavite specijalizirane supstrate i gnojiva. Razgledajte ponudu i u našem katalogu ovdje: gnojiva i supstrati. Također, imamo i veliku ponudu pomagala za rad u vrtu, voćnjaku, cvjetnjaku ili ostalim površinama. Radimo s provjerenim dobavljačima. Ukoliko neki artikl možda i nemamo na zalihi, u mogućnosti smo ga nabaviti u najkraćem roku.

Posuđe, dekorativni predmeti, dječje igračke

Osim navedenog, iz nove kolekcije u prodaju smo stavili atraktivne setove posuđa, mnoge dekorativne i funkcionalne predmete za kućanstvo te neizbježne ali svima drage dječje igračke.

Tagovi: #Aktualno