Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Blagdan Svih svetih, sve na jednom mjestu

Objavljeno, 26.10.2021.

#

Blagdan Svih svetih obilježite na dostojan način. Nabavite sve potrebno u Vrtnom centru Agro-kuće. Tijekom tjedna prije blagdana iskoristite -10% popusta za kupnju aranžmana od umjetnog cvijeća.

Bogata ponuda

Blagdan Svih svetih uz povoljnu kupnju

U našem Vrtnom centru imamo doista najveći izbor aranžmana od umjetnog cvijeća. Aranžmane izrađujemo u našoj cvjećarni. S obzirom da se bliži dan Svih svetih prava je prilika da iskoristite popuste koje Vam nudimo.

Pri odabiru aranžmana ostvarite -10% popusta na blagajni. Imamo raznovrsne aranžmane u širokom rasponu veličina i cijena. Plaćati možete i karticama na rate.

Maćuhice uz -10% popusta

Super popust na blagajni nudimo i za maćuhice. Iskoristite -10% i izaberite sitne ili krupne maćuhice iz naše vlastite proizvodnje. Imamo i viseće maćuhice. Listopad je mjesec za sadnju maćuhica pa je pravo vrijeme da ukrasite svoje vrtove i okućnice. Mirisne i svježe, u prodaju ih stavljamo direktno iz naših proizvodnih plastenika.

Krizanteme, multiflore, aranžmani

Pronađite velik broj aranžmana u slobodnoj prodaji. Izrađujemo ih u cvjećarni našeg Vrtnog centra. Iz naše vlastite plasteničke proizvodnje nudimo najljepše krizanteme u tegli, špine i multiflore.

Svi oni koji žele sami napraviti svoj aranžman mogu kod nas kupiti svježe cvijeće te raznovrsno zelenilo.

Pozivamo Vas da iskoristite pogodnosti koje Vam nudimo tijekom ovog tjedna. Naš Vrtni centar otvoren je čak i u nedjelju 31. listopada.

Tagovi: #Aktualno