Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Blagdanska ponuda

Objavljeno, 04.12.2019.

#

Blagdanska ponuda artikala iz božićnog asortimana najbogatija je u Vrtnom centru koprivničke Agro-kuće. Pogledajte samo dio asortimana koji Vas očekuje na adresi Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici.

Poslušajte o našoj ponudi i posjetite nas

Ova prigodna blagdanska ponuda tek je dio izbora u koji se možete uvjeriti i osobnom posjetom. Ukoliko ste iz udaljenijeg područja, u svrhu kvalitetnijeg uvida u naš asortiman, dio artikala smo uvrstili i u naš prodajni Katalog. Ono što odaberete možete i naručiti, sve što trebate napraviti je javiti nam se na naš kontakt ovdje.

Imamo izbor od preko 600 artikala iz programa božićnih dekoracija. Dio možete pregledati ovdje.

Najpovoljnije cijene artikala iz LED programa, a i najveći izbor imamo u našem Vrtnom centru. Dio ponude možete pregledati ovdje.

U ponudi imamo borove velikih i malih dimenzija u teglama. Pogledajte galeriju:

U našem Vrtnom centru imamo i cvjećarnu gdje naše vrijedne cvjećarke izrađuju božićne aranžmane za sve prigode. Pogledajte samo dio izbora:

Ponuda iz naše vlastite proizvodnje

Ponosimo se i na našu vlastitu proizvodnju cvijeća i ukrasnih biljaka iz koje u prodaju plasiramo razne vrste zelenila tijekom cijele godine. U prodaju smo stavili prekrasne mirisne ciklame za ljepotu Vašeg doma. Nudimo Vam velike i mini ciklame.

Ne zaboravite da kod nas za svoje cvijeće možete pronaći i najveći izbor dekorativnih i funkcionalnih tegli.

Pratite nas

Redovno se informirajte o našim povoljnim ponudama jer ćete tako uvijek kupiti najbolje artikle po super cijenama. Zato stisnite oznaku “Sviđa mi se” i pratite naš Facebook profil.

Tagovi: #Ponuda