Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Borovi u teglama

Objavljeno, 27.11.2019.

#

Borovi u teglama upravo su u sezonskoj ponudi Vrtnog centra Agro-kuće. Kupiti ih možete u ovoj našoj poslovnici na adresi Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici. Ukoliko želite da Vaša biljka ne bude kratkog vijeka trajanja nego da kroz dulji niz godina ukrašava Vašu životnu sredinu, onda su borovi u teglama pravo rješenje za Vas.

Naravno, s biljkom nakon kupnje možete raspolagati po Vašoj volji. Neko vrijeme ona može rasti i razvijati se u PVC kanti zapremnine 20 litara u kojoj Vam ih isporučujemo ili ju, kad za to dođe vrijeme, možete presaditi u vanjski prostor okućnice. Za Vas smo pripremili i drvca raznih veličina posađena u dekorativne tegle. U ovom razdoblju ćete ih vjerojatno okititi božićnim i novogodišnjim dekoracijama. Kod nas u tu svrhu potražite mnogobrojne artikle, dio njih možete pregledati i u našem katalogu ovdje. Prilika je to dakle da posjetom našem Vrtnom centru obavite cjelokupnu kupnju na jednom mjestu po povoljnim cijenama. Odaberite i iz široke ponude dekoracija, aranžmana i još mnogo više.

Osim borova u tegli koji su dio naše sezonske ponude, za Vas smo izdvojili i velikog izbor sadnica ukrasnog grmlja. Ovo je samo dio:

Intenzivno je razdoblje i nabave sadnica voćaka. Sadnice voćaka svih uobičajenih i onih malo rjeđih sorti još uvijek su u ponudi u maloprodajnim poslovnicama Agro-kuće. Kruške, jabuke, šljive, limun, kivi, naranča, maline, borovnice, brusnice i niz drugih sadnica čekaju da ih kupite, posadite te uskoro i uživate u plodovima provjerenih sorti. Nudimo i starinske sorte. Nabavite svoje sadnice voćaka što prije.

Tagovi: #Ponuda