Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Božić u Vrtnom centru

Objavljeno, 22.11.2019.

#

Božić je uistinu posebno doba kad svi dajemo najbolje od sebe ali i zbrajamo rezultate svake godine na izmaku. Ono što dodatno obilježava ovaj period je običaj darivanja. Upravo to je i razlog za posjetu Vrtnom centru Agro-kuće jer nudimo najveći izbor dekorativnih artikala po najpovoljnijim cijenama. Neka Vaše pripreme Božić započnu s nama.

Poslušajte što Vam nudimo

Raznovrsna ponuda artikala za Božić

Adventske kutije i vijence izrađujemo sami u našoj cvjećarni, a prigodni aranžmani, ukrasi, LED-program i još mnogo, samo su dio asortimana koji možete naći na jednom mjestu. Prigodne božićne aranžmane i vijence izrađujemo sami u našoj cvjećarni, a preko 600 božićnih artikala po daleko najpovoljnijim cijenama samo su dio asortimana koji možete naći na jednom mjestu u Vrtnom centru Agro-kuće. LED rasvjeta i projektori, figurice, kugle, girlande, vijenci, svijeće, borići, lanterne, salvete, posuđe, dekorirane saonice, jaslice, umjetni borovi, LED figure jelena i sobova, svjetleće grane i još mnoštvo šarenih detalja za ukras i toplinu vašeg božićnog ugođaja.

Najpovoljnije cijene

Izdvajamo svjetleće slike božićnih i zimskih motiva već od 35,00 kn, salvete s božićnim uzorkom po 9,90 kuna, LED žaruljice 200 komada na žici od 20 metara po 68,00 kuna, solarne LED žaruljice 200 komada na žici od 20 metara po 84,00 kune, LED žaruljice za adventski vijenac već od 12,00 kuna, LED žaruljice na daljinsko upravljanje preko mobilne aplikacije i niz drugih artikala po super cijenama.

Sve što Vas zanima možete potražiti u našem Katalogu ovdje, a još mnogo više artikala pronađite posjetom Vrtnom centru. Pogledajte bogatu galeriju fotografija ovdje.

Pridružite nam se

U cilju prilagodbe potrebama tržišta i rastuće potražnje i ponude robe putem interneta, na našoj stranici smo ugradili Katalog proizvoda. Putem njega vrlo jednostavnim pretraživanjem možete u grupama i podgrupama istražiti dio našeg asortimana, a sve objave možete pratiti i na našem profilu na Facebooku. Postanite naš partner.

Tagovi: #Ponuda