Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Božićne dekoracije u Agro-kući

Objavljeno, 11.11.2020.

#

Božićne dekoracije unose toplinu u naš dom. Najveći izbor i najpovoljnije cijene nude se upravo u Vrtnom centru.

Poslušajte o našoj ponudi božićnih dekoracija

Ljubav, toplina i blagost potrebna su nam sada više nego ikada prije. I u ovim uvjetima kad trebamo držati distancu, moramo brinuti da dobrim djelima budemo što bliže jedni drugima. Zato posjetite Vrtni centar koprivničke Agro-kuće i odaberite prekrasne božićne i novogodišnje dekoracije koje će Vam omogućiti da ponovo doživite toplinu zajedništva u svom domu.

Božićne dekoracije iz naše ponude

Evo što nudimo: kuglice, božićni aranžmani, dekorativne figurice, LED ukrasi, vesele i radosne sitnice za Vaše raspoloženje. Šalice i tanjurići s božićnim motivima, ukrasne vrećice i trake te još mnogo više. Upravo smo zaprimili novu ovosezonsku pošiljku robe. Kod nas ćete pronaći sve na jednom mjestu. Cijene su prilagođene Vašim potrebama.

Poklon dućan

U našem poklon-dućanu pronađite najljepše aranžmane za Vaš dom. Svi dekorativni detalji koji nam služe za izradu aranžmana također su u prodaji u našem Vrtnom centru.

Posjetite nas

Vrtni centar Agro-kuće radi od ponedjeljka do subote od 08,00 do 20,00 sati a nalazimo se na dobro poznatoj adresi Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici. Pratite profil Agro-kuće na Facebook-u i doznajte na vrijeme sve novosti iz naše ponude.

Tagovi: #Ponuda