Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Čarolija Božića uz popuste

Objavljeno, 10.12.2021.

#

Čarolija u Agro-kući počinje. Super popusti od čak -20% odnose se na kupnju artikala iz božićnog asortimana

Popust na artikle iz božićnog asortimana

Od sredine prosinca Vrtni centar Agro-kuće je pravo mjesto za dobru kupnju. Na blagajni možete ostvariti popuste od -20% na kupnju božićnih dekoracija! Neka Vas obuzme čarolija Božića.
Popusti se nastavljaju do rasprodaje zaliha, a radno vrijeme nam je od ponedjeljka do subote od 08,00 do 20,00 sati. Ove pogodnosti možete ostvariti posjetom našoj dobro poznatoj adresi Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici.

Na popustu su razne božićne figurice, LED rasvjeta na struju, na baterije i solarna, svjetleće slike, salvete, šalice, vjenčići, ukrasne vrećice i trake, kuglice, girlande, prigodni božićni aranžmani, ostale sezonske dekoracije, vesele i radosne sitnice za Vaše raspoloženje i još mnogo više. Ovo je prava prilika da pronađete sve na jednom mjestu i unesete toplinu Božića u Vaša srca i Vaš dom.

U sklopu Vrtnog centra posluje i cvjećarna gdje izrađuju najljepše božićne aranžmane od umjetnog i prirodnog bilja te vijence za stol ili za vrata. Ovi artikli su također na popustu od -20%.

Istražite i ostatak ponude

Osim nabrojanog, potražite i božićnu pšenicu iz vlastite proizvodnje Agro-kuće. Na vrijeme nabavite božićna drvca u tegli i rezana, različitih visina po povoljnim cijenama. U ponudi je nordijska smreka, koloradska jela, srebrni bor, pančićeva omorika.
Također, božićna zvijezda i sobno bilje s velikim izborom tegli nezaobilazni su artikli u Vrtnom centru Agro-kuće.

Čarolija u našem Vrtnom centru

Sve nabrojano su vrlo dobri razlozi za posjetu. Mnogi posjetitelji iz Koprivnice te okolice imaju samo riječi hvale za širinu asortimana. Uključite se i vi, dođite i istražite i ostatak bogate ponude. Sigurno ćete pronaći nešto za sebe.

Tagovi: #Ponuda