Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Dekoracije za dom, posuđe i mnogo više

Objavljeno, 13.05.2020.

#

Dekoracije za dom, posuđe i mnogo više upravo su u novoj ponudi u Vrtnom centru Agro-kuće. Direktni smo uvoznici mnogih artikala pa tako i ove nove robe koja je u velikoj mjeri prigodna za nadolazeće razdoblje i uređenje doma. Napominjemo da je ovo samo dio ponude, za sve ostalo najbolje je osobno doći u naš Vrtni centar na adresi Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici.

Dekoracije za dom upravo u Vrtnom centru

Zaprimili smo novu pošiljku robe, iz koje odmah vrijedi izdvojiti dekoracije za dom. Uz već postojeću ponudu, sada imamo i nekoliko novih atraktivnih artikala. Viseće košare, prostirke, posuđe, vaze, tek su manji dio onoga što kod nas možete naći.

U posljednje vrijeme izuzetno su popularne citronele. Pomoću njih možete svoj životni prostor osvježiti atraktivnim mirisima. Također, odbijaju komarce i ostale insekte koji Vas eventualno ometaju u odmoru ili radu.

Posuđe visoke kvalitete i dizajna

Posuđe je također u našoj redovnoj ponudi, a raznovrsni izbor možete pronaći i u našem katalogu ovdje. Iz nove kolekcije u prodaju smo stavili atraktivne setove posuđa, mnoge dekorativne i funkcionalne predmete za kućanstvo. Radimo s provjerenim dobavljačima. Ukoliko neki artikl možda i nemamo na zalihi, u mogućnosti smo ga nabaviti u najkraćem roku.

Dekorativne tegle

U novoj pošiljci zaprimili smo i bogat izbor tegli za unutarnji i vanjski prostor. Posjetite našu poslovnicu Vrtni centar i razgledajte te odaberite. Osim toga imamo i uvjerljivo najveći izvor visećih tegli od umjetnog i prirodnog materijala. Ovo je samo mali dio robe koju smo upravo stavili u ponudu:

Osim navedenog, iz nove kolekcije u prodaju smo stavili neizbježne ali svima drage dječje igračke.

Tagovi: #Ponuda