Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Gnojidba usjeva i nasada – povećajte prinose

Objavljeno, 31.05.2021.

#

Gnojidba je važna za rast i razvoj biljaka, zato joj posvetite posebnu pažnju. Posjetite poslovnice Agro-kuće i nabavite sve potrebno za najbolji urod Vaših usjeva i nasada. Neka lipanj bude mjesec njege i zaštite Vaših biljaka. Sav materijal za prihranu i zdravlje Vaših nasada i usjeva nabavite u poljoapotekama i Vrtnom centru Agro-kuće.

Nabavite kod nas prihranu za Vaše usjeve i nasade

Gnojidba je u osnovi ishrana biljaka, točnije, unošenje različitih korisnih tvari u tlo kako bi povećali plodnost tla, a time i prinos biljaka. Za te potrebe, u Agro-kući imamo organska peletirana gnojiva u vrećama od 10 i 25 kilograma, s bio-oznakom. Također, specijalizirana gnojiva u manjim pakiranjima za sve biljke – rajčice i paprike, jagode, borovnice, ruže, hortenzije, ukrasno grmlje i travu. Tu su i tekuća gnojiva za pelargonije, orhideje, surfinije, kaktuse, citruse, jagode, rajčice i paprike te univerzalna povrtlarska gnojiva. Umjetna gnojiva za velike proizvođače dio su naše standardne ponude. Za poboljšanje svojstava zemlje imamo hidrogel i perlit. Za dekoraciju i očuvanje kvalitete zemlje imamo glinene kuglice, granulirani vulkanski kamen, kore i mulch.

Gnojidba i prihrana tijekom lipnja

Iskoristite ovu bogatu ponudu, posjetite nas tijekom lipnja i osigurajte svojim biljkama najbolji rast i razvoj.

Dodatna preporuka/potražite i ovo: Za potporu rasta Vaših biljaka imamo oslonce i kolce – drvene i PVC. U našim poljoapotekama i Vrtnom centru nabavite zaštitna sredstva protiv bolesti i štetnika.


Agro-kuća i njezine poljoapoteke u Koprivnici i Sigecu, Vrtni centar u Koprivnici te veleprodajna poslovnica u Peterancu uvjerljivo su korak ispred konkurencije i zato su već 30 godina s Vama

Tagovi: #Aktualno