Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Hosta i heuchera u aktualnoj ponudi Vrtnog centra

Objavljeno, 05.07.2019.

#

Hosta i heuchera su atraktivne trajnice koje proizvodimo u našim plastenicima. Pravo je vrijeme za kupnju ovih zahvalnih biljaka.

Posebno smo ponosni na vlastitu proizvodnju u plastenicima Vrtnog centra. Upravo smo iz njih u prodaju isporučili ljupke trajnice. Ono što izdvajamo iz aktualne ponude Vrtnog centra su: hosta i heuchera.

Hosta spada u rod trajnica koje možete posaditi na sjenovitom mjestu u vrtu ili oko Vaše kuće, a osim što će Vas oduševiti svojim nježnim cvijetovima, zamirisat će ugodnim mirisom.

Heuchera je trajnica s jako atraktivnim lišćem koje u jesen dodatno uljepšava cvjetna stabljika s mnoštvom sitnih zvonastih cvjetića. Neke sorte tek na niskim temperaturama pokažu svoju pravu ljepotu.

Obije ove biljke možete iskoristiti i kao živu dekoraciju Vašeg životnog prostora jer su jako zahvalne za skupni smještaj u grmovima i teglama u društvu ostalih srodnih trajnica.

Naravno, kad posjetite naš Vrtni centar na adresi Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici, uvjerite se i u veliki izbor dekoratvnih tegli i žardinjera u koje možete smjestiti svoje biljke.

Ponuda cvijeća i dekoracija

Naši provjereni partneri opskrbljuju nas najljepšim orhidejama. U našoj cvjećarnici naše vrsne cvjećarke svakodnevnu aranžiraju prekrasne flower-boxove koji predstavljaju romantični i dekorativni dar za gotovo svaku prigodu. Pogledajte galeriju fotografija u nastavku…

Tagovi: #Vrtni centar