Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Istražite trajnice iz proizvodnje Agro-kuće

Objavljeno, 22.02.2022.

#

Istražite zanosne ljepotice koje svoju prirodnu privlačnost šire gdje god se okrenete. Šarene su, mirisne i raskošne.

Istražite trajnice koje nudimo ove sezone

Popust na kupnju trajnica

Jednoj je ime Lewisia, zatim tu je Saxifraga, Aubrieta, Aquilegia te mnoge druge. To su samo neke od trajnica koje proizvodimo u Vrtnom centru Agro-kuće. Ranunculus, Iberis, Phlox, Arabis i još mnoštvo prekrasnih biljki bit će osvježenje Vaših dvorišta, okućnica i parkova. Generalno pravilo u rastu i razvoju ovih biljki je da cvatu cijelo proljeće do početka ljeta, a potom svoju raskoš pokazuju zelenom vegetacijom. Preko zime su stabilne, a od novog proljeća ponovo otkrivaju svoje prekrasno cvjetno lice. Trudimo se kvalitetom proizvodnje uvijek osigurati biljke koje su u trendu. Konstantno obnavljamo ponudu i svake sezone uvodimo neku novu biljku ili više njih. Pogledajte našu ovogodišnju ponudu ovdje.

Kad ste kod nas, također izaberite i jaglace te maćuhice u najvećoj paleti boja.

% POPUST NA KUPNJU %

Popust od -10% na blagajni za kupnju trajnica

Na trajnice iz proizvodnje Agro-kuće od petka 25. veljače pa do subote 05. ožujka nudimo i -10% na blagajni u našem Vrtnom centru i poljoapotekama u Koprivnici i Sigecu.
Pripremite se za skori Dan žena, kupite cvijeće iz naše proizvodnje i iskoristite popuste na kupnju trajnica.

Pozivamo Vas da posjetite naš Vrtni centar gdje uz sve navedeno možete pronaći još mnogo korisnih i dekorativnih artikala za vrt, okućnicu i dom.

Tagovi: #Ponuda