Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Krizanteme i multiflore u ponudi

Objavljeno, 17.10.2019.

#

Krizanteme i multiflore, lampaši i repromaterijal za izradu aranžmana dio su naše ponude ovih dana, a najveći izbor i najpovoljnije cijene ima Vrtni centar. Potražite nas u Koprivnici na adresi Bjelovarska cesta br. 34.

NUDIMO POPUSTE PRILIKOM KUPNJE

Poslušajte sve o aktualnoj ponudi

Ukoliko već sada želite nabaviti mnoge artikle koji Vam trebaju, pozivamo Vas prije svega u naš Vrtni centar u Koprivnici. Ponosni smo na našu vlastitu proizvodnju iz koje upravo izlaze najljepše krizanteme. Multiflore možete ove subote 19. listopada kupiti uz 10% popusta na blagajni, a u ponudi su još uvijek aktualne maćuhice, hosta i heuchera. Na njihovu kupnju ostvarite također popust od 10% ove subote. Kako biste izbjegli gužve, a istovremeno uz krizanteme i multiflore našli i sve ostalo na jednom mjestu, Agro-kuća je prava lokacija za Vas.

PRIPREMITE SE ZA BLAGDAN SVIH SVETIH

Prvoga dana u studenome svake godine slavimo blagdan Svih svetih. Dušni dan slavimo svake godine 2. studenoga, kada se sjećamo svih svojih dragih pokojnika. Pohodi grobovima i grobljima u tom razdoblju redoviti su znak pažnje. Poslovnice Agro-kuće prilagodile su svoju ponudu ovim značajnim datumima. Već sada u prodaji imamo najširi izbor lampaša, lampiona, LED tinjalica i ostalih artikala. Ove subote 19. listopada lampaš K2 bit će na popustu od 10 %.

U prodaji imamo najširi izbor svilenih aranžmana koje su izradile vrijedne cvjećarke u cvjećarni Vrtnog centra. Na njihovu kupnju ove subote 19. listopada ostvarite 10 % popusta na blagajni.

Osim toga, za profesionalne cvjećare i amatere te sve ostale kreativce, imamo naveću ponudu materijala za izradu aranžmana, od podložaka, spužvi, kadica i mrežica pa do umjetnog cvijeća.

KOD NAS NARUČITE ARANŽMANE OD REZANOG CVIJEĆA

Važno je za naglasiti da u ovom razdoblju zaprimamo i narudžbe za izradu aranžmana od rezanog cvijeća.

Uzimamo narudžbe za izradu aranžmana od rezanog cvijeća

ZLATNI JESENSKI DANI I DALJE TRAJU

Nakon ove subote pa još do petka 25. listopada kupnjom i dalje ostvarite popust na blagajni od 10 % na trajnice hostu i heucheru (hojheru) iz naše proizvodnje. Na popustu je i cjelokupni asortiman okvira za fotografije, cjelokupni asortiman ukrasnog kamenja te Agro gnojiva u malim hobby pakiranjima za vrt, za ukrasno grmlje te Agro Bio gnojivo. Agro-kuća Koprivnica je Vaš pouzdani partner već 28 godina.

Tagovi: #Ponuda