Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Lampaši, lampioni, multiflora i aranžmani za groblja

Objavljeno, 30.09.2019.

#

Lampaši, lampioni, aranžmani za groblja, multiflora, maćuhice, razne vrste spužvi i mrežica za aranžiranje te umjetno cvijeće – sve to već sada možete pronaći u poslovnicama Agro-kuće.

NAJBOGATIJA PONUDA

U poslovnicama Agro-kuće na izboru su Vam lampaši i lampioni uz najveću ponudu boja i oblika te veličina. Ponudom ne zaostaju ni električni lampioni, tinjalice, lučice te razni ulošci za lampaše, a sve to po najpovoljnijim cijenama. Nudimo i razne vrste baterija za tinjalice.

U poslovnicama Agro-kuće brinemo o Vašoj potražnji i sukladno tome svakodnevno prilagođavamo ponudu. Uvijek među prvima nabavljamo najkvalitetniju robu kako bi Vi na početku sezone mogli pronaći sve što Vam treba. Osim što iz ovog velikog izbora već sada možete odabrati gotove aranžmane, lampaše i lampione, LED tinjalice, a za kreativce među Vama, kao i za prokušane profesionalce nudimo najveći izbor opreme za izradu aranžmana.

SEZONSKO CVIJEĆE IZ VLASTITE PROIZVODNJE

Osim nabave, u ovim trenucima i iz naše vlastite proizvodnje u prodaju isporučujemo sezonsko cvijeće koje se odlikuje ljepotom, šarenilom, ali ne manje bitno – cijenom. Prilagodili smo vrijednosti artikala na način da po uvijek najpovoljnijim cijenama dobijete najviše za Vaš novac. U ovom ranom jesenskom periodu naš su ponos maćuhice, multiflora, hosta i heuchera, a uskoro će iz proizvodnje izaći krizantema, a nešto kasnije jaglaci i ciklame.

ZLATNI JESENSKI DANI

USKORO: U listopadu ćemo za Vas pripremiti velike popuste uz bogatu ponudu artikala. Cijelu manifestaciju smo nazvali “Zlatni jesenski dani” i traje od 05 do 25. listopada. Za to vrijeme nemojte nikako zaboraviti posjetiti naš Vrtni centar i poljoapoteke u Koprivnici i Sigecu. Pripremamo mnogobrojne pogodnosti kupnje, razne vikend-akcije, a pri tom smo vodili računa da Vam ponudimo one artikle koji će Vam sigurno trebati. Poslovnice Agro-kuće Vaš su pouzdani partner, a to dokazuje i preko četvrt stoljeća poslovanja na području Koprivničko-križevačke županije. Pratite objave na našoj stranici i posjetite nas.

Tagovi: #Ponuda