Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Leptir kao simbol povjerenja

Objavljeno, 18.05.2022.

#

Leptir svjetleći je hit proizvod u ponudi Vrtnog centra ove subote. U subotu 21. svibnja proslavimo 31. rođendan Agro-kuće u našem Vrtnom centru. Tim povodom u ovoj poslovnici odobravamo i -10 % popusta na blagajni na ukupnu vrijednost Vašeg maloprodajnog računa.

Ponuda uz rođendan Agro-kuće

Prva poslovnica Agro-kuće otvorena je u Koprivnici daleke 1991. godine. U subotu, na 31. rođendan poduzeća, u Vrtnom centru uz -10% kupite dekoracije za vrt, okućnicu i unutrašnjost Vašeg doma. Isto tako, kupite krasne ljetnice iz naše vlastite proizvodnje: pelargonije, vinke, gazanije i mnoge druge.
Nudimo Vam uvjerljivo najveći izbor tegli, a tu je i asortiman ukrasnog grmlja, supstrata za Vaše biljke te gnojiva za prihranu i bolji rast i urod.
Razgovarajte s nama! Stručni savjeti i znanje kvalificiranog osoblja rezultat su višegodišnjeg iskustva i stalnih edukacija.

Leptir, hit artikl kojeg morate imati

Posebno izdvajamo hit rođendanski artikl: ukrasni leptir koji će osvijetliti Vaš vrt ili ulaz. Neka vaš kućni ambijent uz šarenilo boja ima i noćno svjetlo.
U tom svjetlu, Vrtni centar Agro-Kuće te poljoapoteke u Koprivnici i Sigecu i veleprodaja u Peterancu, zahvaljuju na povjerenju svih kupaca. Neka svjetleći dekorativni leptir simbolički stvori uspomenu na naše partnerstvo i povežimo se za buduće godine suradnje.

Tagovi: #Aktualno