Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Objavljeno, 27.05.2022.

#

Lipanj u poslovnicama Agro-kuće

Posjetite naše poljoapoteke

Sve za poljoprivredu pronađite u poljoapotekama Agro-kuće u Koprivnici i Sigecu.

PREPORUKE:

Vinogradari: loza ulazi u cvatnju uz najavu mogućih kratkotrajnih pljuskova. Oni su nažalost idealni za razvoj plamenjače i pepelnice. Valja biljke zaštititi punim dozama sistemika.
Voćari: promjenjivo vrijeme odnosno česta kiša s visokim temperaturama dovodi do povećanja vlažnosti zraka, što zajedno pogoduje i daje odlične uvjete za razvoj i rast kukaca i gljivičnih bolesti. Zbog toga je lipanj, posebice početak mjeseca idealan za posvetiti posebnu pažnju suzbijanju ovih neželjenih stanovnika u voćnjaku. Kako biste se otarasili biljnih uši, ali i suzbili razvoj bolesti kod voćki obavezno obavite prskanje koje se radi odmah poslije cvjetanja. Preporuka je da se u tom prvom prskanju upotrebljavaju kombinirana sredstva, kojima se istovremeno suzbijaju štetnici i gljivične bolesti.

Lipanj u Vrtnom centru

U Vrtnom centru Agro-kuće na adresi Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici odaberite ljetno cvijeće iz naše vlastite proizvodnje. Ukrasite svoj životni prostor.
Hit proizvod su viseće dekorativne tegle s bujnim šarenim pelargonijama i ostalim ljetnicama.


Sobne biljke, aranžirani pokloni, dekorativni artikli i posebno flower-boxovi iz poklon dućana Vrtnog centra pravi su izbor za sve prigode.
Oslonci za Vaše biljke, gnojiva i prihrana, specijalizirani supstrati, tegle i žardinjere, kante za zalijevanje, alat za rad u vrtu, staklene boce i poklopci i još mnogo više, sve na jednom mjestu.

Poljoapoteke i Vrtni centar Agro-kuće Vaš su partner u poljoprivredi već 31 godinu.

Tagovi: #Aktualno