Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Ljetne aktualnosti u Agro-kući

Objavljeno, 28.07.2022.

#

Ljetne vrućine donose izazove ali i potrebu za rashlađivanjem. Potražite kod nas artikle iz ljetnog asortimana i osvježite se. Kad ste kod nas razgledajte i ostalu sezonsku ponudu i izaberite.

Sezonska ponuda

Ljetne vrućine mogu biti ugoda

Ukoliko ove ljetne vrućine teško podnosite, sigurno će Vam dobro doći jedan ljetni šešir. Nadalje, fleksibilni kalup za ledene kockice pomoći će da brzo i efikasno rashladite svoj napitak. Napitak možete sipati u staklenu čašu sa zatvaračem i slamkom. Dosadne insekte možete rastjerati pomoću muhomlata, a ugođaj možete popraviti mirišljavom svijećom citronelom. Za igru na plaži tu je i set reketa s lopticom. Naravno, ovo je tak mali dio ponude. Sve artikle iz ljetnog asortimana možete nabaviti i u našem Vrtnom centru.

Zanimljivi artikli iz ponude

Kad ste u Vrtnom centru, potražite i ostale artikle iz ljetne ponude. Od korisnih vrtnih artikala izdvajamo kante za zalijevanje u različitim litražama, od 3 do 14 litara. Kod nas možete kupiti i raznovrsne staklene posude, boce i poklopce za Vaše plodove. U Vrtnom centru potražite i orhideje po najpovoljnijim cijenama. Nudimo i velik izbor sobnog bilja te dekorativnih tegli od plastike, keramike i metala.

U Vrtnom centru Agro-kuće posluje i poklon-dućan s cvjećarskom radionom u kojoj se izrađuju najljepši aranžmani i dekorirani pokloni. Tamo možete izabrati i prekrasne bukete i flower-boxeve od rezanog cvijeća.

U našem Vrtnom centru možete pronaći uvjerljivo najveći izbor aranžmana za groblje od umjetnog cvijeća, kao i spužvi, posuda, buketa, lampaša i ostalih artikala. Posjetite nas i odaberite sve na jednom mjestu.

Sve na jednom mjestu i uvijek korak ispred konkurencije
Vrtni centar Agro-kuće, Bjelovarska cesta, Koprivnica

Tagovi: #Aktualno