Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Ljeto u Vrtnom centru Agro-kuće

Objavljeno, 29.06.2020.

#

Ljeto u Vrtnom centru koprivničke Agro-kuće je počelo. Pripremili smo bogatu ponudu ljetnih artikala. Izaberite i kupite po povoljnim cijenama

Poslušajte o našoj ljetnoj ponudi

Nudimo Vam fontane s vodom, za ambijent unutarnjeg i vanjskog prostora, te razne vrtne dekoracije.

Hit ponude je ljetni program igračaka za djecu: stolovi, stolice, prskalice, loptice, ljuljačke, alat za igru u pijesku.

Ljeto u Vrtnom centru Agro-kuće može početi

Artikli koji će Vam sigurno koristiti su i mirisne citronele protiv komaraca. Nudimo ih u raznim veličinama u dekorativnim posudama. Potražite i mirisne baklje.

U vrijeme velikih ljetnih vrućina biljke imaju pojačanu potrebu za vodom i hranjivima. Zato u našoj ponudi imamo najveći izbor kanti za zalijevanje i gnojiva. Za Vaše citruse, orhideje i kaktuse imamo prikladna tekuća gnojiva za zalijevanje.

Ovo je samo manji dio ponude, imamo još mnogo više! Sve su to razlozi da nas posjetite na adresi Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici. Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 08,00 – 20,00 h. Pratite nas i na Facebooku, postanimo prijatelji.

Velik izbor, povoljne cijene

Direktni smo uvoznici ljetnog asortimana robe. S obzirom na tu činjenicu, kod nas ćete pronaći jedinstvene artikle. Svake sezone nastojimo nabaviti funkcionalne i dekorativne predmete koji će Vam poslužiti za ugodnije ljeto. Posjetite našu poslovnicu.

Tagovi: #Ponuda