Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Ljubav se nalazi u Vrtnom centru Agro-kuće

Objavljeno, 08.02.2021.

#

Ljubav se nalazi u Vrtnom centru Agro-kuće. Dobro poznata adresa u Koprivnici, Bjelovarska cesta 34, pravo je mjesto za kupovinu u mjesecu ljubavi. Očekuje Vas bogata ponuda prigodnih poklona za Valentinovo.

Poslušajte o ponudi Vrtnog centra Agro-kuće za Valentinovo

Iskažite ljubav poklonom

Pripremili smo veliku ponudu poklona za Valentinovo. Posebno izdvajamo vječnu ružu, u staklenom zvonu ili dekoriranom aranžmanu. Artikl naravno ima super cijenu, a predstavlja doista jedinstveni poklon. Radi se o pravoj ruži koja je posebnom metodom konzervirana tako da traje. Kupite ju jednom, a predstavlja uspomenu zauvijek. S ovim poklonom zasigurno nećete pogriješiti. Vrtni centar je jedno od rijetkih mjesta gdje možete pronaći vječnu ružu aranžiranu na ovakav način. Zato Vas pozivamo da nas posjetite.

Mnoštvo artikala povodom Valentinova

Vječna ruža je hit artikl Valentinova ali naravno, samo je mali dio naše ukupne prigodne ponude. Kod nas u Vrtnom centru pronađite crvene ruže, bukete, flower boxove, ukrasne kutijice, okvire za fotografije, prigodne darove i mnogo više. Sve odabrano po potrebi možemo aranžirati u našoj cvjećarni. Pogledajte galeriju fotografija:

Aranžirani jaglaci

Svakog tjedna dobivamo novu pošiljku svježih biljaka za unutarnji i vanjski prostor. Izdvajamo mnoštvo lončanica koje također mogu poslužiti kao poklon za Valentinovo.

Tu su i jaglaci i ciklame iz proizvodnje Agro-kuće, a kao posebnu atrakciju nudimo aranžirane jaglace.

Posjetite nas i odaberite, dođite nam već danas.

Tagovi: #Aktualno