Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Ljubav u Vrtnom centru Agro-kuće

Objavljeno, 07.02.2022.

#

Ljubav će za Valentinovo biti svuda oko nas. Sve za Valentinovo potražite u Vrtnom centru Agro-kuće

O ponudi u Vrtnom centru

Ljubav za Valentinovo

Neka cvijeće govori što Vaše srce osjeća. Dok Vi mislite na svoje najdraže, Vrtni centar Agro-kuće misli na Vas. Nudimo Vam: romantične bukete, aranžirane poklone, rezano cvijeće, prigodne cvjetni aranžmane, dekorativne predmete, sobne biljke… Sve je u znaku naklonosti i ljubavi. U našem poklon-dućanu nađite sve što Vam treba, očekujemo Vas od ponedjeljka do subote od 08,00 do 19,00 sati.

Cvijeće iz naše proizvodnje

Izdvajamo i cvijeće iz proizvodnje Agro-kuće, to su prekrasne ciklame i šareni jaglaci. Ponosni smo što proizvodimo cvijeće najviše kvalitete. Neka se ciklame i jaglaci nađu i u Vašoj košarici, kupite ih za sebe ili za Vaše najmilije.

Vječna ruža – vječna ljubav

Artikl koji će osvojiti srca Vaših simpatija je vječna ruža = simbol vječne ljubavi, kupite ju u Vrtnom centru Agro-kuće. To je posebno aranžiran ružin cvijet koji ne vene, kao ni Vaša ljubav. Dođite i uvjerite se u bogatstvo ponude povodom Valentinova u Vrtnom centru Agro-kuće.

Povoljne cijene, najveći izbor

Cijene svih artikala smo prilagodili na način da Vam odgovaraju prilikom kupnje, na obostrano zadovoljstvo. Nudimo i mogućnost plaćanja karticama na rate. Posjetite nas i osjetite atmosferu ljubavi u našem Vrtnom centru uz najveći izvor i najpovoljnije cijene.

Tagovi: #Aktualno