Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Lučice i velik izbor vrtnog alata

Objavljeno, 27.08.2019.

#

Lučice i velik izbor vrtnog alata su u aktualnoj ponudi u poslovnicama Agro-kuće.

Iz naše zalihe izdvajamo lučice: holandska žuta, crvena, srebrenac, centurium i mnogi drugi. Uz lučice, predstavljamo i velik izbor vrtnog alata. Izaberite u našim poslovnicama neki od mnogobrojnih kvalitetnih ručnih pomagala za rad u vrtu. Ako trebate kante za zalijevanje raznih zapremnina, također ih pronađite kod nas. Podsjećamo Vas da imamo u prodaji i velik izbor staklenki i zatvarača za zimnicu.

Pripremite se za jesenske radove

Za zaštitu zrelih sezonskih plodova imamo mreže protiv ptica raznih dimenzija. Za berbu jesenskih plodova nudimo mrežaste vreće kapaciteta od 5 do 30 kg. Treba razmišljati i o berbi grožđa te se na vrijeme pripremiti već u predsezoni. Zato posjetite poljopapoteke Agro-kuće i izaberite iz velike ponude opreme za vinogradarstvo i podrumarstvo. Pripremite se za jesenske radove posjetom poslovnicama Agro-kuće.

Pridružite nam se

U cilju prilagodbe potrebama tržišta i rastuće potražnje i ponude robe putem interneta, na našoj stranici smo ugradili Katalog proizvoda putem kojeg vrlo jednostavnim pretraživanjem možete u grupama i podgrupama istražiti dio našeg asortimana, a sve objave možete pratiti i na našem profilu na Facebooku ili pretplatom na naš Newsletter slanjem obrasca preko naše web stranice. Postanite naš partner.

Tagovi: #Ponuda