Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Maćuhica, zvijezda listopada

Objavljeno, 17.09.2020.

#

Maćuhica je veseli, šareni i otporni cvijet koji često susrećemo u našem okolišu. Upravo smo u prodaju izložili ove prekrasne i mirisne cvijetove iz naše vlastite proizvodnje.

Maćuhice iz naše vlastite proizvodnje

U Vrtnom centru imamo velike i moderne plastenike. Proizvodnja Agro-kući d.o.o. opskrbljuje tržište sjevernog i sjeverozapadnog dijela Hrvatske najljepšim biljkama za unutarnji prostor, vrt i okućnicu. Proizvodnja pokriva sve sezone kroz godinu pa kod nas uvijek možete pronaći nešto novo. U ovom dijelu sezone ponosimo se proizvodnjom velikog broja maćuhica. Isporučujemo ih vlastitim prijevozom mnogim veleprodajnim kupcima. Surađujemo s brojnim općinama, gradovima i institucijama. Naručite kod nas količine koje su Vam potrebne, kontaktirajte nas: vrtni.centar@agro-kuca.hr

Poslušajte o našoj ponudi

O njezi maćuhica

Maćuhica (lat. Viola tricolor), poznata je i česta livadna biljka iz porodice Violaceae. Naraste do 15 cm visine, cvjetovi su promjera do 1,5 cm (u kultiviranih vrsta znatno veći), purpurne, plave, bijele ili žute boje. Vrlo je otporna na niske temperature i hladnoću pa vrtu daje posebnu čar tijekom zime.

Uspijeva kao vrtna biljka, ali i kao lončanica. Optimalno vrijeme za proljetnu sadnju u vrtu je kraj veljače, dok je jesensku sadnju idealno obaviti tijekom listopada. Kod sadnje u cvjetne posude treba paziti da imaju otvore na dnu kako bi višak vode iz supstrata mogao otjecati.

Povoljna ponuda

Uz prekrasne maćuhice, kod nas pronađite i najljepše orhideje. Naime, svaki tjedan stiže nam nova i svježa pošiljka orhideja po najpovoljnijoj akcijskoj cijeni. U Vrtnom centru Agro-kuće moguće ih je i dodatno aranžirati kao vrtić ili u prigodni poklon s teglicom, mašnom i ukrasnim papirom po vašoj žeji. Posjetite Vrtni centar Agro-kuće i naše poljoapoteke u Koprivnici i Sigecu.

Tagovi: #Aktualno