Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Nastavlja se proizvodnja u Agrokući

Objavljeno, 24.07.2019.

#

Proizvodnja se nastavlja u pogonu Vrtnog centra Agrokuće gdje nema odmora čak ni u ljetnoj sezoni. U tijeku je novi proizvodni ciklus iz kojeg već imamo prve biljke u prodaji, a uskoro i još mnogo više.

Aktualne su hosta i heuchera, uskoro će im se pridružiti krizantema i multiflora. To nije sve, proizvodnja se i dalje nastavlja pa tako naši vrijedni stručnjaci pripremaju još mnoštvo noviteta.

Imamo stabilnu proizvodnju

Naši moderno opremljeni plastenici kapacitetom zadovoljavaju sve sezonske potrebe, a naše iskustvo garantira isporuku zdravih i otpornih biljaka. Tijekom cijele godine, paralelno s proizvodnjom cvjetnih i povrtnih mladica, u poslovnicama Agrokuće možete nabaviti razne vrste tegli. Također, nudimo i sredstva za prihranu te velik izbor vrtnih dekoracija.

U plastenicima Vrtnog centra, osim napredne proizvodnje nastojimo zadržati i potrebni nivo kvalitete, stoga tamo o biljkama brinu školovani stručnjaci. Mlada i uhodana ekipa svakodnevno na površini od nekoliko tisuća kvadratnih metara nadgleda rast i razvoj naših biljki.

Sezonska proizvodnja osigurava cjelogodišnju ponudu

Proizvodnja se nastoji obavljati kroz cijelu godinu kako bi naši kupci mogli u svakoj sezoni uživati u posebnoj ponudi. Na taj način nemamo “praznog hoda”, a svi naši vjerni posjetitelji mogu uvijek računati na zdrave i svježe biljke. Dio onoga što imamo na raspolaganju, ovisno o sezoni, možete vidjeti i u našem Katalogu ovdje.

Uživajte i vidimo se.

Tagovi: #PROIZVODNJA