Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Nastavljamo s popustima i ovog vikenda

Objavljeno, 09.06.2021.

#

Nastavljamo dobru praksu. Nova prilika za kupnju uz -15 % popusta otvara Vam se već ovog vikenda. U petak i subotu odobravamo 15% popusta na blagajni pa Vas ovim putem pozivamo u naše poslovnice. Pogodnost nudimo za kupnju iz cjelokupnog asortimana cvijeća iz vlastite proizvodnje, presadnica povrća te ukrasnog grmlja. Popust možete ostvariti u poljoapotekama u Koprivnici i Sigecu te u Vrtnom centru u Koprivnici.

I ovog vikenda nudimo Vam atraktivne popuste

Nastavljamo s prilikama za dobru kupnju

Nakon uspješnog prošlog vikenda i prekrasnog druženja na kojem Vam zahvaljujemo, odlučili smo i ovaj vikend dodijeliti Vam popuste. Iz naše proizvodnje u ponudi trenutno imamo nekoliko sorti pelargonija: Zonale, Caliente, jednostruka, dvostruka. Od ostalog cvijeća izdvajamo vinke (stojeće i viseće), tagetes, surfinije, begonije i mnoge druge… Od povrtnih presadnica izdvajamo rajčice, paprike, krastavce, patlidžan, tikvice, ciklu, kelj, začinsko bilje… U našem vanjskom prodajnom prostoru poslovnica, a posebno u Vrtnom centru, možete odabrati iz velike ponude ukrasnog bilja. Sve nabrojano doista predstavlja pravu priliku. Na Vama je samo da odredite vrijeme kad ćete posjetiti neku od naših poslovnica.

Uz već povoljne cijene, dodatni popust od 15 % je najbolji poziv za posjetu našim poslovnicama. Odaberite svoje biljke i uživajte u njihovom rastu i razvoju. Mi smo tu zbog Vas i imamo najveću ponudu.

Kod nas pronađite sve što Vam treba za vrt, okućnicu i dom. Potražite i ostale artikle iz naše ponude, posjetite nas.

Agro-kuća, korak ispred konkurencije

Tagovi: #Aktualno