Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Niske cijene na jesenskim danima Agro-kuće

Objavljeno, 07.10.2021.

#

Niske cijene iskoristite od 11. do 16 listopada dok traju JESENSKI DANI u Vrtnom centru i poljoapotekama. Kupujte uz pogodnosti koje Vam nudimo.

Super pogodnosti

Niske cijene, posebna ponuda

Za vrijeme JESENSKIH DANA Vam nudimo super popuste i niske cijene.

Iskoristite -10% popusta na asortiman domaćeg proizvođača, rasadnika “Milić”: ruže stablašice, kontejnirane ruže, sadnice bobičastog voća patuljaste i stupolike jabuke, a posebno izdvajamo sadnice mirisne damašćanske ruže koja se koristi za izradu parfema te sadnice salixa-ukrasne vrbe.

Također, -10% popusta nudimo i za prigodne jesenske aranžmane izrađene od maćuhica, ukrasnog grmlja i krizantema.

To nije sve – kod posjete Vrtnom centru Agro-kuće potražite policu s izdvojenim artiklima na prigodnom popustu.

U ponudi imamo sve za dan Svih svetih: PVC i staklene lampaše, tinjalice, spužve i posude za aranžiranje.

Važno je za napomenuti da do petka 22. listopada u Vrtnom centru primamo narudžbe za izradu aranžmana od rezanog cvijeća povodom blagdana Svih svetih.

Sve na jednom mjestu

Posjetite naš Vrtni centar. Adresa je dobro poznata: Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici. Radno vrijeme je od 08,00 do 20,00 h. Obvezno odaberite maćuhice i multiflore iz naše vlastite proizvodnje. Nudimo Vam i cjelokupni program gnojiva za jesenski gnojidbu uključujući i biognojiva. Svileni aranžmani iz naše cvjećarne su posebno lijepi i drukčiji od drugih. Potražite i dekorativne artikle za uređenje Vašeg doma i vanjskog prostora. Imamo raznovrsne vrtne alate, a aktualna je ponuda lukovica i lutrasila, zimske tkanine za zaštitu biljaka. Izaberite i iz široke ponude ukrasnog grmlja te još mnogo više.

JESENSKI DANI traju i u našim poljoapotekama u Koprivnici i Sigecu

JESENSKI DANI u Vrtnom centru Agro-kuće od 11. do 16 listopada – korak ispred konkurencije

Tagovi: #Aktualno