Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Nova pošiljka tegli i dekoracija

Objavljeno, 03.02.2021.

#

Nova pošiljka robe upravo je pristigla u Vrtni centar. Sigurno ćete pronaći nešto za sebe, izaberite tegle, ukrasne ormariće, dekorativne stoliće i mnogo više.

Dekorativni ormarići i stolići

Ukoliko želite oplemeniti Vaš prostor dekorativnim detaljima, Vrtni centar je pravo mjesto kupnje. Simpatični stolići u modernom dizajnu također su i vrlo funkcionalni. Mogu Vam poslužiti za smještaj u omiljenom kutku sobe gdje provodite vrijeme. Na njemu možete držati Vaš najdraži napitak ili staviti teglu s cvijećem za ukras. Stolići su visoki 40 cm, postavljeni na tri stabilne noge, tanjurastog oblika. Visina im je 40 cm.

Uz navedeno, nudimo Vam i dekorativne ormariće. U njih možete smjestiti ključeve, nakit, drage uspomene… Posebno su prikladni za poklon povodom nadolazećeg Valentinova. Pažljivo aranžirani u romantični dar, predstavljaju pravi znak pažnje i dugotrajnu uspomenu. Aranžitati ih možemo za Vas, prema Vašoj želji u cvjećarni našeg Vrtnog centra.

Također, kod nas iz nove pošiljke odaberite dekorativne tacne / poslužavnike. Četvrtastog su ili ovalnog oblika, napravljeni od drveta.

Nova pošiljka tegli

Keramičke tegle za orhideje i ostale lončanice prodaju se po najpovoljnijim cijenama. Izbor je velik, dovoljan za zadovoljiti svačiji ukus. Dimenzije su prikladne za smještaj orhideja ili manjih lončanica. Naravno, sve biljke također možete pronaći i kupiti u našem Vrtnom centru.

Ne zaboravite da u ovom razdoblju nudimo i jaglace i ciklame iz naše vlastite proizvodnje.

Posjetite nas od ponedjeljka do subote u Koprivnici, na adresi Bjelovarska cesta br. 34. Vidimo se.

Tagovi: #Aktualno