Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Nova roba je stigla u Vrtni centar Agro-kuće

Objavljeno, 06.02.2020.

#

Nova roba je upravo zaprimljena u naš Vrtni centar. Direktni smo uvoznici mnogih artikala pa tako i ove nove robe koja je u velikoj mjeri prigodna za nadolazeće Valentinovo. Napominjemo da je ovo samo dio ponude, za sve ostalo najbolje je osobno doći u naš Vrtni centar na adresi Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici.

Nova roba u ponudi

U ponudi od nedavno imamo velik izbor košara različitih vrsta i oblika. One Vam mogu poslužiti kao dekoracija, a ujedno i funkcionalni predmet u Vašem kućanstvu. Isto tako, veliki hit su keramičke tegle za smještaj Vaših omiljenih biljaka. Također su prigodnih boja i dizajnirane upravo kao neizostavni poklon za Valentinovo. Od posuđa, uz već standardnu ponudu, sad imamo i set posuda s podloškom u bojama lavande, šalice s cvjetnim motivima te još mnogobrojne tanjuriće. Za izbor onih koji Vam odgovaraju posjetite naš Vrtni centar na adresi Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici. Nadalje, za poklon povodom Valentinova možete izabrati neku od ukrasnih vrećica. Zalihu raznih vaza obnovili smo novim modelima, sada kod nas možete naći i raznobojne četvrtaste staklene vaze za dekoracije ili smještaj biljaka. Nudimo Vam i veliki izbor lanterni, najnovija roba su fenjeri na stalku u raznim bojama. Izuzetno smo ponosni na naše flower-boxove, veliki broj novih smo također upravo zaprimili. Imaju boje ljubavi i oblik srca povodom Valentinova pa se i sami možete poigrati s dekoracijama za Vaše najmilije. Od funkcionalnih predmeta u ponudi je lijepi stalak za boce koji može biti stojeći ili se učvrstiti na zid. Pogledajte galeriju fotografija:

Ponuda cvijeća iz naše proizvodnje

Ponosimo se vlastitom proizvodnjom cvijeća u Vrtnom centru. U ovom razdoblju željeli bismo istaknuti jaglace, ciklame i pericallis. Posjetite nas i izaberite svoje biljčice. Nudimo ih po povoljnim cijenama, a imamo najveći izbor u široj okolici.

Tagovi: #Ponuda