Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Novosti iz Vrtnog centra

Objavljeno, 05.11.2021.

#

Novosti: sadnice voćaka upravo su u prodaji. Ciklame iz naše vlastite proizvodnje možete odabrati u svim varijantama boja. Na kupnju maćuhica iz proizvodnje Agro-kuće odobravamo popust od -10% na blagajni

O ponudi

Novosti iz sezonske ponude

Za Vas smo nabavili najveći izbor voćnih sadnica svih vrsta i sorti. Kupite po povoljnim cijenama svoju sadnicu kruške, jabuke, šljive, breskve, trešnje, višnje i ostalog voća. Imamo i sadnice bobičastog voća. Izdvajamo aroniju, ribizl, borovnice, tayberry, ogrozd, malinu, kupinu, goji i mnoge druge.

Također, u ovom periodu nudimo Vam najveći izbor sadnica ruža: stablašice, grmolike i ostale… Sortiman smo upotpunili izborom stabla ukrasne šarenolisne vrbe, magnolije, ginko stabla, sadnice ukrasnog grmlja…

Sve ovo potražite u našem Vrtnom centru koji je za Vas otvoren od ponedjeljka do subote od 08,00 do 20,00 sati.

Proizvodnja Agro-kuće

Ponosimo se proizvodnjom cvijeća iz naših plastenika. U prodaju smo stavili naše ciklame. Potražite svoju ciklamu u svim varijantama boja. Na zalihi imamo naše maćuhice, šarene i mirisne. Odobravamo popust na blagajni od -10% za kupnju maćuhica. Ove sezone nudimo Vam i posebno atraktivne viseće maćuhice. Popust na blagajni vrijedi i za njihovu kupnju.

Ponuda artikala za vrt i okućnicu

Za zaštitu od hladnoće za Vaše biljke kupite agrotekstil za pokrivanje povrtnih kultura. Opskrbite se gnojivima za jesensku prihranu.

Cjelokupnu ponudu i još više potražite i u našim specijaliziranim poljoapotekama.

Ponuda u poljoapotekama Agro-kuće

Agro-kuća, korak ispred konkurencije

Tagovi: #Aktualno