Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Obavijest o novom radnom vremenu poslovnica

Objavljeno, 29.04.2020.

#

Obavijest o novom radnom vremenu poslovnica možete pročitati u nastavku. Radno vrijeme poslovnica Agro-kuće promijenjeno je u doba provođenja zaštitnih mjera protiv širenja koronavirusa. Naše poslovnice su otvorene za Vas, prilagodili smo poslovanje i uveli smo stroge mjere preventive.

Sukladno tekućim odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske prilagodili smo poslovanje čitavom nizu mjera u svrhu sprječavanja širenja zaraze koronavirusom. Agro-kuća d.o.o. je tvrtka čije su sve poslovnice registrirane tako da mjerom koju je donijela Vlada Republike Hrvatske mogu raditi uz provođenje svih mjera opreza. Svi naši djelatnici se pridržavaju tih mjera a prostori su adekvatno označeni kako je i preporučeno. Molimo uvažite ovu obavijest, a predlažemo da pratite i ostale naše objave.

Poslovnice će raditi prilagođeno sve dok to bude potrebno

Ovo je naše novo radno vrijeme koje vrijedi od 27.04.2020. pa do daljnjega:

Poljoapoteka Koprivnica: Ponedjeljak – petak 08,00 : 17,00 h; Subota 08,00 : 13,00 h

Poljoapoteka Sigetec: Ponedeljak, utorak, srijeda, petak 08,15 : 15,30 h; Četvrtak 07,00 : 15,00 h; Subota 08,00 : 12,00 h

Veleprodaja Peteranec: Ponedjeljak – petak 08,00 : 14,00 h; Subota 08,00 : 12,00 h

Vrtni centar: Ponedjeljak – subota 08,00 : 18,00 h

Molimo kupce da prilikom kupnje poštuju međusobni razmak, pravila dezinfekcije te da prate upute prodavača.

Na ulazu u naše poslovnice postavili smo dezinfekcijske točke s odgovarajućim dezinfekcijskim sredstvima koja su na raspolaganju kupcima. Kupci su dužni poštovati mjere dezinfekcije i koristiti sredstva sukladno vrijedećim propisima. Također, u svrhu preventive, dužni su se držati propisanog međusobnog razmaka te svih uputa prodavača u poslovnici.

Obavijest o mogućnosti dostave

U ovom razdoblju uveli smo i posebnu pogodnost dostave robe u Koprivnici i okolici. Za sve dodatne informacije o ovoj usluzi možete kontaktirati naše poslovnice.

Tagovi: #Aktualno