Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Obljetnica Agro-kuće, 30 godina poslovanja

Objavljeno, 19.05.2021.

#

Obljetnica je povod za optimizam. 30 godina nije malo. Zato s ponosom možemo reći: mnogi su partneri u Vašoj poljoprivrednoj proizvodnji, samo je jedan prijatelj. Već godinama uz Vas

30 godina Agro-kuće

30. obljetnica poslovanja Agro-kuće

Povodom 30-og rođendana naše tvrtke, u subotu 22. svibnja nudimo Vam -10% popusta na ukupnu vrijednost računa prilikom kupnje na blagajni u svim našim poslovnicama. Zajedno s nama obilježite 30-i rođendan Agro-kuće. Nudimo Vam sve za poljoprivredu, vrt i dom. Posjetite nas u ovim poslovnicama te iskoristite -10% popusta na Vašu kupnju u subotu 22. svibnja:

Prilikom posjete našem Vrtnom centru ne zaboravite nabaviti biljke iz naše proizvodnje i dekoracije iz cvjećarne i poklon-dućana.

U ovih 30 godina poslovanja ponosni smo što smo postali nezaobilazan partner i pratilac mnogih poljoprivrednih proizvođača. Renomirani smo dobavljači i distributeri neophodnih materijala i opreme u poljoprivredi.

Agro-kuća d.o.o., korak ispred konkurencije

Turistička ponuda

Ukoliko tražite idealan ljetni odmor, rezervirajte svoj termin u apartmanima Agro-kuće. Unaprijedili smo i proširili naše poslovanje pa smo Vam spremni ponuditi vrhunski ljetni doživljaj. Mjesto Srima nadomak Vodica pružit će Vam nezaboravan provod i odmor. Kontaktirajte nas.

Tagovi: #Aktualno