Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Opremanje okoliša Dječjeg vrtića “Maslačak”

Objavljeno, 21.01.2020.

#

Opremanje okoliša Dječjeg vrtića “Maslačak” provedeno je u sklopu projekta “Maslačak za sve”. Isporučili smo i posadili raznovrsno bilje, dopremili i postavili vrtne kućice i plastenik. Dobavili smo alat i opremu za rad u vrtu, uključujući i raznovrsno sjemenje.

„Maslačak za sve“ je projekt baziran na unaprjeđenju usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u Dječjem vrtiću „Maslačak“ iz Đurđevca. U potpunosti je financiran od strane Europskog socijalnog fonda, Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Cilj provedbe projekta je kroz niz aktivnosti doprinijeti usklađivanju poslovnog i obiteljskog života obitelji koje imaju djecu uključenu u programe ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Time se doprinosi i produljenje rada vrtića.

Agro-kuća d.o.o. ponosno sudjeluje u projektu

U sklopu opisanog projekta Agro-kuća d.o.o. je kao najpovoljniji partner dobila odgovornu zadaću: opremanje okoliša dječjeg vrtića namjenskom opremom. Sve to će djecu naučiti održivom suživotu s prirodom te provođenje vremena na svježem zraku uz poučnu igru i druženje.

Dobavili smo i montirali dvije prekrasne vrtne kućice te jedan prostrani plastenik za uzgoj biljaka. Posadili smo par prekrasnih mladica breze i mlado stablo ginka. Također, mališani su dobili velik broj vrećica raznovrsnog sjemenja za biljke, teglica, motičica, lopatica i grablji. Donijeli smo im i mali sobni staklenik za uzgoj biljki te ih obukli u majice i obuli u čizmice.

Tagovi: #PROJEKTI