Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Dani orhideja u Vrtnom centru Agro-kuće

Objavljeno, 14.01.2022.

#

Sve što se tiče orhideja, uključujući i egzotične vrste, popuste na kupnju te ostala iznenađenja pronađite u Vrtnom centru Agro-kuće. Počinjemo od subote 22. siječnja

Poslušajte što Vas očekuje

Svi znaju da se najveći izbor orhideja nalazi upravo kod nas u Vrtnom centru u Koprivnici. Osim toga, imamo najveći izbor tegli, gnojiva, oslonce, supstrate, sve za njihov kvalitetni uzgoj i napredak. Ovaj veliki asortiman prate i uvjerljivo najpovoljnije cijene. Kao zahvalu za Vašu dosadašnju vjernost, od subote 22. siječnja organiziramo dane posvećene ovom prekrasnom cvijeću. Za vrijeme trajanja manifestacije izbor će biti još veći, cijene još povoljnije, a možete ostvariti i -15% popusta na blagajni za kupnju orhideja.

Pozvani ste na Dane orhideja u naš Vrtni centar do subote, 05. veljače.

Sve vezano uz njih, uključujući i egzotične vrste, savjete stručnjaka i iznenađenja pronađite u Vrtnom centru Agro-kuće na Danima orhideja. Pripremite se za dolazak proljeća. Ovo je jedinstvena prilika da ukrasite svoje domove cvijećem koje je još od antičkih vremena smatrano savršenim. Dođite, pogledajte, uživajte, kupite. Dodatno ukrasite skore sunčane dane, neka Vaši domovi i prozori Vaših kuća dočekaju proljeće u punoj raskoši.

To nije sve: uz kupljenu orhideju u Vrtnom centru Agro-kuće darovat ćemo Vam ružu kao kraljicu ljubavi te time najaviti nova iznenađenja u povodu nadolazećeg Valentinova.

Pozvani ste na Dane orhideja u naš Vrtni centar do subote, 05. veljače

Tagovi: #Aktualno