Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Poklon dućan Vrtnog centra

Objavljeno, 19.06.2020.

#

Poklon dućan Vrtnog centra Agro-kuće Vam nudi vrhunski aranžirane poklone. Izaberite posuđe, čaše, artikle za unutarnje uređenje doma i još mnogo više. Tu su i vrtne dekoracije, funkcionalni predmeti za dom i domaćinstvo, vrtići od prirodnog cvijeća i sobno bilje. Sve je aranžirano u našem poklon dućanu

AKTUALNO: Poslušajte što nudimo u ovom razdoblju

Poklon dućan Vrtnog centra

Ako tražite aranžirane poklone za sve prigode, posjetite Vrtni centar Agro-kuće i izaberite. Nalazimo se na adresi Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici. Radimo od ponedjeljka do subote od 08,00 do 20,00 sati.

Također, u našoj cvjećarni nudimo najveći izbor svilenih cvjetnih aranžmana u velikom rasponu cijena. Kod nas pronađite prihranu za svoje biljke, tekuća i peletirana gnojiva za cvjetnjak i vrt, specijalizirane supstrate za kaktuse, citruse, orhideje, sobno bilje, povrtlarstvo. Nudimo Vam staklene boce, tegle, čepove i poklopce za Vaše likere i ostale slatke pripravke. Program navodnjavanja i oslonci za biljke su također dio naše ponude.

Pratite nas

Posjetite naš Vrtni centar, pratite naše novosti na Facebooku, zovemo se Agro-kuća d.o.o. Svakim danom nastojimo u ponudu uvesti nove i suvremene materijale i opremu koji Vam mogu pomoći u radu u vrtu, vinogradu, voćnjaku ili na polju. Volimo prirodu, a vjerujemo i da ukrašavanje životnog prostora može poboljšati kvalitetu života. Zato u našoj poslovnici Vrtni centra imamo ponudu dekorativnih detalja za unutarnji i vanjski prostor. Pratite naše objave na našoj stranici i Facebook profilu. Detalje o novostima u ponudi možete razgledati i ovdje.

Tagovi: #Aktualno