Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Pokloni povodom Dana žena

Objavljeno, 03.03.2021.

#

Pokloni i aranžmani povodom Dana žena dostupni su u našem Vrtnom centru Ovo je uistinu posebna prigoda za sve koji najdražim osobama žele iskazati zahvalnost. U Vrtnom centru imamo ponudu artikala kojima ćete to najbolje napraviti.

Ponuda povodom Dana žena

Međunarodni dan žena obilježava se 8. ožujka svake godine. Taj datum ove godine dolazi u ponedjeljak pa imate nekoliko dana za pripremu. Neka Vaši pokloni govore u Vaše ime. Ukoliko nemate ideju ili ako već znate što darovati, u oba slučaja rješenje je posjeta Vrtnom centru.

Nudimo Vam velik izbor cvijeća, romantičnih i dekorativnih aranžmana. Izdvajamo najljepši poklon kojim ćete iskazati svoju pažnju i zahvalnost, a to je flower box, cvjetna kutija s prekrasnim prirodnim cvijećem.


Najveća ponuda sobnog bilja i dekoriranih vrtića nalazi se upravo u Vrtnom centru Agro-kuće iz Koprivnice. Sve poklone aranžiramo u našoj vlastitoj cvjećarni.
Predlažemo Vam i atraktivni dar povodom Dana žena, vječnu ružu. Njome ćete obradovati svoju posebnu osobu. Radi se o pravoj prirodnoj ruži koja je aranžirana tako da beskrajno traje – toliko dugo koliko traje i Vaša naklonost.


Posjetite Vrtni centar Agro-kuće na adresi Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici, od ponedjeljka do subote od 08,00 do 20,00 sati – sigurno ćete pronaći idealan dar uz Dan žena.

Tagovi: #Aktualno