Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Poljoprivrednici, kupite sjeme uljane repice

Objavljeno, 17.08.2021.

#

Poljoprivrednici, provjereni sjemenski materijal renomiranih proizvođača uljane repice kupite u našim poslovnicama. Posjetite veleprodajnu poslovnicu Agro-kuće u Peterancu te poljoapoteke u Koprivnici i Sigecu.

Osigurajte si dobru proizvodnu godinu uz provjerene hibride uljane repice. Surađujemo s renomiranim proizvođačima i nudimo Vam nove generacije s najboljim mogućim prinosima. Izdvajamo sjeme uljane repice proizvođača KWS i PIONEER. S povjerenjem se obratite u naše poljoapoteke u Koprivnici i Sigecu te u našu veleprodajnu poslovnicu u Peterancu.

Poljoprivrednici, nabavite sav repromaterijal

S obzirom da su poljoapoteke Agro-kuće već 30 godina s Vama, znamo jasno prepoznati sve Vaše potrebe u pojloprivrednoj proizvodnji. Nudimo Vam i gnojiva za jesensku primjenu te zaštitna sredstva protiv korova i bolesti u uljanoj repici. Za kalcifikaciju tla, kod nas kupite AgroCal. Potražite cjelokupnu paletu totalnih herbicida u ratarstvu i iskorijenite tvrdokorne korove, a sve po najpovoljnijim cijenama. Također, izaberite iz velike ponude opreme za vinogradarstvo i podrumarstvo.

Posjetite naše poljoapoteke

Uz sve nabrojano, u ponudi imamo i hranu te mineralno vitaminske dodatke za sve kategorije domaćih životinja. Nadalje, kod nas potražite hranu i opremu za kućne ljubimce. Ovo je samo dio standardne ponude u našim poljoapotekama, U svakodnevnoj ponudi imamo vrtni alat i potrošni materijal, kace i kante, hranilice i još mnogo više…

Agro-kuća, korak ispred konkurencije

Tagovi: #Aktualno