Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Ponuda sezonske robe

Objavljeno, 21.08.2020.

#

Ponuda sezonske robe u Agro-kući d.o.o. uvijek je ažurna. Na vrijeme smo se pripremili za predstojeću sezonu i spremni smo Vam ponuditi sve što Vam treba. Pogledajte članak i upoznajte se s malim dijelom robe od koje se sastoji naša ponuda. Za ostalo Vas pozivamo da nas posjetite.

Pripremite se za sjetvu uljane repice. Sav potreban repromaterijal, gnojiva i sredstva za kalcifikaciju tla nabavite u poslovnicama Agro-kuće d.o.o. u Koprivnici i Sigecu. Za kupnju preko veleprodaje obratite se u našu veleprodajnu poslovnicu u Peterancu.

Poslušajte o ponudi

Kante i kace, plastični asortiman

Kvalitetne crne kante s ručkom od 12, 16 i 20 litara dio su naše sezonske ponude. Također, nudimo kante za zalijevanje (zelene) od 5, 8, 10, 14 i 20 litara. Aktualne su i ručne prskalice manjih zapremina: 0,5 i 1,2 litre. Uz ove izdvojene artikle u ponudi imamo i tegle, žardinjere i ostale plastične proizvode Direktni smo uvoznici i imamo uistinu atraktivne cijene.

Vinarski i vinogradarski program

Visoka je sezona pred berbu pa Vaše vinograde treba pravilno pripremiti i završno zaštititi. Sve za vinogradarstvo i vinarstvo potražite u našim poljoapotekama.

Ponuda aranžmana od umjetnog cvijeća

U cvjećarni Vrtnog centra kreiramo najljepše aranžmane. Imamo doista raznovrstan izbor aranžmana i najširi raspon cijena, za svakoga ponešto. Posjetite naš Vrtni centar i odaberite

Ponuda sobnog i vanjskog bilja

U našem Vrtnom centru pronađite velik asortiman sobnog i vanjskog bilja. Ponuda je impresivna i drago nam je da nam kupci javljaju kako im biljke kupljene kod nas lijepo napreduju.

Kolci i potpornji za Vaše biljke

Iz bogatog izbora izdvajamo: drveni i bambus kolci, oslonci za biljke, kace, rubnjaci i ogradice po pristupačnim cijenama.

Lampaši, lampioni, tinjalice

U ovom razdoblju iz naše ponude izdvajamo lampaše, lampione, tinjalice, svilene aranžmane za dostojno obilježavanje posljednjih počivališta Vaših najmilijih. Posjetite naš Vrtni centar i odaberite.

…i još mnogo više…. Posjetite nas