Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Popust od 20 % na artikle iz uskrsnog asortimana

Objavljeno, 30.03.2020.

#

Popust od 20 % na artikle iz uskrsnog asortimana samo je jedna od pogodnosti koje se ovih dana nude u Vrtnom centru Agro-kuće. Naše radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 08,00 do 17,00 sati.

Sretan Vam Uskrs

Na artikle koji spadaju u asortiman dekoracija povodom nadolazećeg Uskrsa odobravamo popust od 20 %. Možete ga ostvariti kod kupnje na blagajni Vrtnog centra. U ponudi imamo jedinstvene detalje koji će Vam ukrasiti uskrsni stol i donijeti ugođaj Uskrsa u Vaš dom.

Kako ostvariti popust

Na popust od 20% stavili smo uskrsna jaja, zečeve, uskrsne dekorativne tanjure, piliće, vjenčiće s uskrsnim detaljima te još mnogo prigodnih artikala. Pogodnost možete ostvariti prilikom kupnje na blagajni našeg Vrtnog centra, na adresi Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici.

Popust možete ostvariti već danas pa sve do isteka zaliha artikala iz uskrsnog asortimana. Iskoristite priliku.

Pretražite i ostalu ponudu u našem Katalogu

U našem Katalogu možete vidjeti dio artikala koje nudimo u svakodnevnoj prodaji. Raspodijelili smo ih po grupama i podgrupama zbog lakšeg snalaženja. Artikle iz uskrsne ponude potražite ovdje. Naravno, nudimo Vam cjelokupni spektar repromaterijala u poljoprivredi, te alata, opreme i dekoracija za vrt&dom. Posjetite nas.

Poštujmo mjere zaštite

Kako znate, još uvijek su na snazi odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Njima se provodi čitav niz mjera u svrhu sprječavanja širenja zaraze koronavirusom. Na ulazu u naše poslovnice postavili smo dezinfekcijske točke s odgovarajućim dezinfekcijskim sredstvima koja su na raspolaganju kupcima. Kupci su dužni poštovati mjere dezinfekcije i koristiti sredstva sukladno vrijedećim propisima. Također, u svrhu preventive, dužni su se držati propisanog međusobnog razmaka te svih uputa prodavača u poslovnici.

Tagovi: #Ponuda