Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Popusti u Agro-kući, prilika za Vas

Objavljeno, 09.12.2020.

#

Popusti u Agro-kući su u tijeku i traju kroz cijeli prosinac. Pravo je vrijeme za posjetiti Vrtni centar i pronaći sve na jednom mjestu

Poslušajte o trenutnoj ponudi

Popusti se mogu ostvariti za kupnju svih artikala iz cjelokupnog božićnog asortimana. Sve je na popustu od 20 do 50 % na blagajni prilikom kupnje. U Vrtnom centru nudimo: dekoracije, kuglice svih vrsta, LED rasvjeta na struju, na baterije i solarna, svjetleće slike, salvete, šalice, božićne figurice, vjenčići, umjetni borovi, ukrasne vrećice i trake, vesele i radosne sitnice za Vaše raspoloženje i još mnogo više…. Kod nas ćete pronaći sve na jednom mjestu. Cijene su prilagođene Vašim potrebama. Popust traje tijekom cijelog prosinca!

Također, posjetite Vrtni centar na vrijeme i nabavite drvca u tegli i najljepša rezana drvca za Vaš božićni ugođaj. U ponudi imamo i velik izbor kvalitetnih stalaka za drvca. Dođite, uvjerite se u najveći izbor i odaberite. Za božićna drvca kupljena u Agro-kući na raspolaganju Vam je i dostava unutar Koprivnice.

Kao posebnu ponudu ističemo aranžmane za groblja od prirodnih i umjetnih materijala izrađene u cvjećarni našeg Vrtnog centra.

Poklon dućan

U poklon dućanu u sklopu Vrtnog centra vješte dekoraterke izrađuju najljepše aranžmane za ukras Vašeg doma, neka duh blagdana bude oživljen dekoracijama iz Agro-kuće. Svi dekorativni detalji koji nam služe za izradu aranžmana također su u prodaji u našem Vrtnom centru. Potražite nešto po Vašem ukusu.

Popusti su prilika za povoljnu kupnju

Ljubav, toplina i blagost potrebna su nam sada više nego ikada prije. I u ovim uvjetima kad trebamo držati distancu, moramo brinuti da dobrim djelima budemo što bliže jedni drugima. Zato posjetite Vrtni centar koprivničke Agro-kuće i odaberite prekrasne božićne i novogodišnje dekoracije uz minimalno 20 % popusta koje će Vam omogućiti da ponovo doživite toplinu zajedništva u svom domu.

Posjetite nas

Vrtni centar Agro-kuće radi od ponedjeljka do subote od 08,00 do 20,00 sati a nalazimo se na dobro poznatoj adresi Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici. Pratite profil Agro-kuće na Facebook-u i doznajte na vrijeme sve novosti iz naše ponude.

Tagovi: #Ponuda