Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Popusti za kupnju

Objavljeno, 03.10.2019.

#

Popusti za kupnju su mogući tijekom cijelog listopada kad Agro-kuća ponovo postaje i Vaša kuća – kuća povjerenja i povoljnih cijena. Počinju nam ZLATNI JESENSKI DANI.

Ovi popusti za kupnju vrijede na blagajnama naših poslovnica od subote, 05. pa sve do petka 25. listopada i to za sezonske artikle koji će Vam sigurno trebati. Svaki od vikenda tijekom trajanja Zlatnih jesenskih dana u Agro-kući dodatno je rezerviran za prigodno izdvojene artikle na popustu! Naravno, mnoge artikle možete kupiti s popustom na blagajni i tijekom cijelog trajanja ovih posebnih dana.

Potražite biljke iz vlastite proizvodnje Agro-kuće, jesenske ukrase, asortiman za vrt, kuću i okućnicu, gnojiva za vrt, aranžmane za groblje od umjetnog i rezanog cvijeća. Nudimo i lampaše i tinjalice – sve u svoje vrijeme na Zlatnim jesenskim danima tijekom listopada.

Posebnu ponudu potražite u našem Vrtnom centru, Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici! Važno je za naglasiti da tijekom cijelog trajanja Zlatnih jesenskih dana zaprimamo i narudžbe za izradu aranžmana od rezanog cvijeća.

Pratite redovno objave na Facebooku i web stranici Agro-kuće ili posjetite naše poslovnice i doznajte koji su artikli na raspolaganju.

POSJETITE NAS U SUBOTU, 05. LISTOPADA

Već ove subote, 05. listopada iskoristite 10 % popusta na blagajni za: cjelokupni asortiman tegli i ukrasnog kamenja, jesenske vijence za vrata, cjelokupni asortiman okvira za slike, sve vrste rukavica… Na popustu su i biljke iz vlastite proizvodnje Agro-kuće: maćuhice, hosta i heuchera, potom Agro gnojiva za vrt, za ukrasno grmlje i univerzalno Agro Bio gnojivo u manjim kartonskim pakiranjima.

ŠTO VAS OČEKUJE U SLJEDEĆIM DANIMA

U sljedećim tjednima također ostvarite povoljnu kupnju, a što Vam se sprema za onaj idući vikend doznajte posjetom naš poslovnicama. Cjelokupna ponuda prilagođena je tekućoj sezoni pa ćete moći izabrati i lampaše, aranžmane od umjetnog cvijeća, opremu za aranžiranje, ukrasno kamenje i još mnogo više. Ne tražite dalje kad sve možete pronaći na Zlatnim jesenskim danima u poslovnicama Agro-kuće.

Tagovi: #ZLATNI JESENSKI DANI U Agro-kući