Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Posjetite poslovnice Agro-kuće i opskrbite se

Objavljeno, 17.02.2022.

#

Posjetite poslovnice Agro-kuće. Nabavite sve što treba za uspješan početak proljetne poljoprivredne sezone.

Bogata ponuda u poslovnicama Agro-kuće

Posjetite Vrtni centar

U našem Vrtnom centru u ovom razdoblju izdvajamo: sjeme povrća, lučice luka, sjeme krumpira, sadnice voća. Imamo velik izbor alata za obradu Vaših vrtova: motičice, kose, srpovi, grablje, vile, sjekire. Također, odaberite opremu za radove u voćnjaku i vinogradu, škare za rezanje, pile, grablje za lišće, hobby tlačne prskalice manjih litraža. Preporučamo Vam i prirodna peletirana gnojiva za Vaše usjeve i nasade. Kod nas pronađite supstrate i tegle za biljke.

Od sadnog materijala izdvajamo sadnice ruža i ruže stablašice, sadnice bobičastog voća te grmoliko bilje. Iz proizvodnje Vrtnog centra nudimo prekrasne trajnice za ukras Vaših okućnica, dvorišta i parkova, potom šarene jaglace i maćuhice. Sve u najvećem izboru boja i po najpovoljnijim cijenama.

Radno vrijeme poslovnice Vrtni centar je od ponedjeljka do subote od 08,00 do 20,00 sati. Nudimo Vam mogućnost plaćanja karticama na rate. Pratite i naš profil na Facebook-u i najbrže doznajte novosti iz ponude.

Ponuda poljoprivrednog repromaterijala

U poljoapotekama u Koprivnici i Sigecu kupite sjemenski materijal te umjetna i prirodna gnojiva za Vašu poljoprivrednu proizvodnju. Poljoprivrednici, u našoj veleprodajnoj poslovnici u Peterancu interesirajte se za nabavu i uvjete za poljoprivredni repromaterijal

Agro-kuća je Vaš partner u poljoprivrednoj proizvodnji, korak ispred konkurencije

Tagovi: #Aktualno