Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Poslovnice Agrokuće

Objavljeno, 30.06.2019.

#

Poslujemo na nekoliko probranih lokacija… Uz našu centralnu poljoapoteku u Koprivnici nalazi se i skladišni prostor, a na istoj adresi smještena je i Uprava poduzeća. U ponudi je bogat asortiman gnojiva, zaštitnih sredstava, supstrata, sjemenskog materijala i sadnica te poljoprivredne opreme.
Vrtni centar je moderno opremljena proizvodno-prodajna lokacija otvorena u travnju 2015. godine i od tada se na tržištu konstanstno profilira kao jedan od vodećih partnera u opskrbi materijalima i opremom u poljoprivredi. Naglasak je stavljen na vlastitu proizvodnju cvijeća i povrtnih sadnica.
Poslovnica u Peterancu specijalizirana je za veleprodaju zaštitnih sredstava, umjetnih gnojiva, sjemenske robe i stočne hrane. Lokacija je opremljena s približno 700 kvadratnih metara kvalitetnog unutarnjeg skladišnog prostora te oko 200 kvadratinih metara vanjskog natkritog prostora. Otvoreni skladišni prostor uključuje oko 1 500 kvadratnih metara.
Poljoapoteka u Sigecu, mjestu nadomak Koprivnice, predstavlja pouzdanog partnera u opskrbi poljoprivrednim asortimanom u ovom dijelu Podravine i obližnjeg područja Prekodravlja.

Detalje možete razgledati i ovdje.