Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Poslovnice Agro-kuće

Objavljeno, 30.06.2019.

#

Poslovnice Agro-kuće nalaze se na nekoliko probranih lokacija. Uz našu centralnu poljoapoteku u Koprivnici nalazi se i skladišni prostor, a na istoj adresi smještena je i Uprava poduzeća. Naše poslovnice nude bogat asortiman gnojiva, zaštitnih sredstava, supstrata, sjemenskog materijala i sadnica te poljoprivredne opreme.

O LOKACIJAMA

Vrtni centar je moderno opremljena proizvodno-prodajna lokacija otvorena u travnju 2015. godine i od tada se na tržištu konstanstno profilira kao jedan od vodećih partnera u opskrbi materijalima i opremom u poljoprivredi. Naglasak je stavljen na vlastitu proizvodnju cvijeća i povrtnih sadnica.
Poslovnica u Peterancu specijalizirana je za veleprodaju zaštitnih sredstava, umjetnih gnojiva, sjemenske robe i stočne hrane. Lokacija je opremljena s približno 700 kvadratnih metara kvalitetnog unutarnjeg skladišnog prostora te oko 200 kvadratinih metara vanjskog natkrivenog prostora. Otvoreni skladišni prostor uključuje oko 1 500 kvadratnih metara.
Poljoapoteka u Sigecu, mjestu nadomak Koprivnice, predstavlja pouzdanog partnera u opskrbi poljoprivrednim asortimanom u ovom dijelu Podravine i obližnjeg područja Prekodravlja.

PRATITE NAS

Svakim danom nastojimo u ponudu uvesti nove i suvremene materijale i opremu koji Vam mogu pomoći u radu u vrtu, vinogradu, voćnjaku ili na polju. Volimo prirodu, a vjerujemo i da ukrašavanje životnog prostora može poboljšati kvalitetu života. Zato u našoj poslovnici Vrtni centra imamo ponudu dekorativnih detalja za unutarnji i vanjski prostor. Pratite naše obajve na našoj stranici i Facebook profilu. Detalje o poslovnicama možete razgledati i ovdje.