Koprivnica, Braće Radić 47

Agro kuća

Povoljna ponuda i dalje traje

Objavljeno, 11.10.2019.

#

Povoljna ponuda za Vašu kupnju traje tijekom cijelog listopada kad Agro-kuća ponovo postaje i Vaša kuća – kuća povjerenja i povoljnih cijena. U tijeku su ZLATNI JESENSKI DANI.

Popusti za kupnju vrijede na blagajnama naših poslovnica sve do petka 25. listopada i to za sezonske artikle koji će Vam sigurno trebati. Povoljna ponuda posebno vrijedi za svaki od vikenda tijekom trajanja Zlatnih jesenskih dana u Agro-kući kad smo dodatno izdvojili još neke artikle na popustu!

ŠTO VAS OČEKUJE OVE SUBOTE, 12. LISTOPADA

Već ove subote, 12. listopada iskoristite 10 % popusta na blagajni za: cjelokupni asortiman tegli i svilenih aranžmana te maćuhice iz naše vlastite proizvodnje.

Povoljna ponuda vrijedi i dalje! Mnoge artikle možete kupiti s popustom na blagajni i tijekom cijelog trajanja ovih posebnih dana. Potražite još i biljke iz vlastite proizvodnje Agro-kuće: hostu i heucheru, cjelokupni asortiman okvira za fotografije te cjelokupni asortiman ukrasnog kamenja u vrećama od 25 kilograma. Povoljna kupnja uključuje i Agro gnojiva za vrt, za ukrasno grmlje i univerzalno Agro Bio gnojivo u manjim kartonskim pakiranjima. U ponudi će biti i lampaši i tinjalice – sve u svoje vrijeme na Zlatnim jesenskim danima tijekom listopada.

Posebnu ponudu potražite u našem Vrtnom centru, Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici! Važno je za naglasiti da tijekom cijelog trajanja Zlatnih jesenskih dana zaprimamo i narudžbe za izradu aranžmana od rezanog cvijeća.

Pratite redovno objave na Facebooku i web stranici Agro-kuće ili posjetite naše poslovnice i doznajte koji su artikli na raspolaganju.

ŠTO VAS OČEKUJE U SLJEDEĆIM DANIMA

U sljedećim tjednima također ostvarite povoljnu kupnju, a što Vam se sprema za onaj idući vikend doznajte posjetom naš poslovnicama. Cjelokupna ponuda prilagođena je tekućoj sezoni pa ćete moći izabrati i lampaše, opremu za aranžiranje i još mnogo više. Ne tražite dalje kad sve možete pronaći na Zlatnim jesenskim danima u poslovnicama Agro-kuće.

Tagovi: #ZLATNI JESENSKI DANI U Agro-kući